metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
? ~? (Gość)07.12.2010 09:39

To jest sygnalizacja czy dopiero będzie? Bo nic nie rozumiem. Czy sygnalizacją autor nazywa żółte pulsujące światło?

00

szofer2 ~szofer2 (Gość)07.12.2010 09:54

te światła powinny tam być już z 15 lat wcześniej.tyle tam ludzi zginęło.na stawianie atrap fotoradarów to kasa była,a na swiała w tak niebezpiecznym miejscu to niestety już nie.

00

aty ~aty (Gość)07.12.2010 11:40

Ile osób musiało zginąć żeby ktoś w końcu otworzył oczy.

00

Pietrek Pietrekranga07.12.2010 12:23

do ~? dzisiaj bede jechal w tamtym kierunku to napiesze wieczorem jak totam dokladnie wyglada

00

jerzy kibic ~jerzy kibic (Gość)07.12.2010 12:30

Dopiero wstawili słupy pod światła. Ciekawe czy zaczną działać jeszcze podczas remontu tego odcinka, czy też po.

00

?? ~?? (Gość)07.12.2010 12:55

wracałem z Radomska przed godz to już słupy były,coś tam z kablami majstrowali,wiec myśle że do końca tyg będą:}

00

Ziomek z PTB ~Ziomek z PTB (Gość)07.12.2010 14:16

W końcu ktoś ruszył mózgiem i postawił tam długo oczekiwaną sygnalizację. Ile tam ludzi zginęło, ile zostało kalekami. Ale mam nadzieję, że te światła nie będą tak ustawione jak np. na ulicy Jerozolimskiej w Piotrkowie...

00

Piotr Piotrranga07.12.2010 19:23

Kolejne pieniądze wydane na półśrodek.
Od bez mała 30 lat nie opłaca się tam zrobić wiaduktu bo jak się będzie przerabiać Gierkówkę na autostradę to się zrobi; i tak latka lecą.
Dlaczego nie możemy wzorem XIX w. pozytywistów prowadzić systematycznej pracy u "podstaw" kolejno rozwiązując problemy. Nie, my musimy zrobić Wielkie Wejście giga przetarg na autostradę - miliardy w kosztorysie.
A nie lepiej po kolej i bez rozgłosu najpierw węzeł w Radomsku, następny Kamińsk i myślę, że trzeci wiadukt w Jeżowie.
Na małe zadania potrzebne są mniejsze pieniądze, na giga przetarg na ok 130km autostrady ( do Pyrzowic to było) trzeba naraz odpowiednio dużo kasy.
Małych zadań nie robimy bo jak się będzie przebudowywać Gierkówkę na autostradę... itp itd.
Dużych zadań typu "Wielkie Wejście' także nie robimy bo kasy brakło.
I na koniec jako codzienny (prawie) użytkownik tego skrzyżowania na tych światłach skorzystam, ale fakt jest faktem , jak kogoś boli ząb to się idzie do dentysty a w tym wypadku kupiono tabletkę od bólu.

00

edi ~edi (Gość)07.12.2010 20:10

dziś jechałem przez gierkówkę w Jeżowie. Tragedia !!! Ruch niesamowity a jeszcze remonty i naprawde nie ma tam jak przejechać. Stałem 23 min i nikt mi nie ustąpił. Dopiero była luka i po takim czasie przejechałem a zamna stało jeszcze z 7 samochodów. te światła powinny już tam działać. To skandal ze przy takim ruchu i ograniczeniu prędkości (którego nikt nie przestrzega) policja teraz tam nie kontroluje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat