metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
daj pan spokój ~daj pan spokój (Gość)01.06.2010 19:31

spec ustawa jest i guzik mogą! póki co GDDKiA czeka aż sami zmądrzeją ale nadejdzie czas i buldożery wjadą na ich działki- nie przedłużajcie!!!! niech już zaczną tą obwodnicę budować bo, że będzie to jest pewne!

10

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)01.06.2010 20:06

Ludzie zróbcie coś z tym Witkiem. Brak obwodnicy to dla Rozprzy katastrofa. Witek bedzie sobie spokojnie zył na swojej działce w Magdalence. A reszta?

10

smutek ~smutek (Gość)02.06.2010 07:52

"daj-pan-spokoj" napisał(a):
spec ustawa jest i guzik mogą! póki co GDDKiA czeka aż sami zmądrzeją ale nadejdzie czas i buldożery wjadą na ich działki- nie przedłużajcie!!!! niech już zaczną tą obwodnicę budować bo, że będzie to jest pewne!

Mylisz się, powiedzieli w GDDKiA, że nie chcecie to nie będzie obwodnicy.
Rada Gminy i skazany wójt załatwili Rozprze na amen. Wyrządzili szkodę jaką nikt wcześniej nie wyrządził Rozprzy.

10

ALE NAS ZAŁATWILI! ~ALE NAS ZAŁATWILI! (Gość)02.06.2010 10:30

NIE WIEM ZA CO TUTAJ DZIĘKOWAĆ RADNYM I WÓJTOWI?NAGLE SIĘ OBUDZILI I JACY DOBRZY DLA LUDZI BO WYBORY IDĄ! GDZIE BYLI KILKA LAT KIEDY!LUDZIE ZOBACZYCIE ILE BĘDZIE TRAGEDII JEŻELI NIE BĘDZIE OBWODNICY! DOMY NA ŚWIERCZEWSKIEGO I PIOTRKOWSKIEJ PO PROSTU SIĘ ROZLECĄ! NAWET NIE CHCĘ MYŚLEĆ ILE MOŻE BYĆ TRAGEDII LUDZKIEJ! Z CZEGO WY SIĘ CIESZYCIE ŻE NIE ROZWALĄ DWÓCH DOMÓW ZOBACZYMY JAK TIRY BĘDĄ JEŹDZIĆ ILE BĘDZIE WYPADKÓW ŚMIERTELNYCH?

10

KAMPANIA RUSZYŁA ~KAMPANIA RUSZYŁA (Gość)02.06.2010 10:36

Ludzie po prostu ruszyła kampania wyborcza i nagle radni których nie było widać pokazują się jacy oni są wspaniali dla ludzi!Obwodnica w Rozprzy musi być!!!!!!!!!!Jeżeli jej nie będzie Rozprza zostanie rozjechana przez tiry.

10

ja ~ja (Gość)03.06.2010 09:02

Takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce, nie ważni są ludzie i nie ważne jest Prawo!!!

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat