Brawo.
Niestety nie mogę odnieść wrażenia ciągłego wynoszenia na piedestał bohaterskich strażaków.
Mój kolega kiedyś uratował człowieka. Ludzie z karetki powiedzieli mu, że przeżył tylko dzięki niemu. Nikt o nim nie napisał artykułu.
O prawdziwych bohaterach nie trzeba mówić.
wydaje mi się, że akcja strażaków była pretekstem do przedstawienia nieświadomym ludziom, jak należy ratować człowieka.
Pewnie, że szkoda, że nie mówi się o tych, którzy nie będąc ratownikami z zawodu potrafią przeprowadzić efektywną reanimację. Ale o nich po prostu nie wiadomo. Niech się ujawnią ci, których uratowano w ten sposób i niech opowiedzą o tych, którzy pomogli. Chętnie poczytam.
brawo dla drugiego strażaka,który dbał na boisku o dopływ świeżego powietrza dla poszkodowanego.
ten artykul powstal z mojej inicjatywy a nie tych co ratowali kolege .Widzac jak ogromne znaczenie w sytuacjach utraty zycia ma postawa otoczenia chcialam wszystkim przypomniec o tym ,uzmyslowic ze jestesmy sobie potrzebni. Nie rozumie skad te zale...
0dnośnie,,anty".O postawach ludzkich i bohaterskich powinno się mówić.Nie rozumiem dlaczego zarzuca się nadmierną gloryfikację strażaków jednocześnie żałując kolegi(dobrego człowieka),że pozostał anonimowy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!