metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ona ~ona (Gość)07.08.2012 23:30

moim zdaniem zadne dodatkowe udogodnienia typu swiatla, ronda, nawet pasy wlaczeniowe nie sa potrzebne.skrzyzowanie jak kazde inne na Longinówce czy Janówce. bez przesady ze tak czesto sa tam wypadki (jestem akurat mieszkanka tej miejscowosci wiec sie orientuje) wystarczy uwazac. Głupota ludzka nie zna granic, jak ktoś nie ma rozumu to wymusi pierszenstwo wszedzie i tyle, miasto ma wazniejsze wydatki niz budowa kolejnych rond czy innych rzeczy tegoo typu poniewaz ruch wzmozony jest tam tylko w pewnych godzinach a i tez nie zawsze. wystarczy miec glowe na karku i zdac sobie sprawe z tego ze mozna zabic siebie lub kogos.

00

Tartu Tarturanga08.08.2012 06:29

Na Zamenhofa - Kondolencje.

Komentarz był edytowany przez autora: 08.08.2012 06:33

00

gosc ~gosc (Gość)08.08.2012 07:54

Tartu, co sie dzieje na tym swiecie :( w Piotrkowie :(
[*]

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.08.2012 09:32

"abc" napisał(a):
Szanowny Piotrkowianinie. Widziałem nie tylko skrzyżowanie o którym mowa, ale również sam wypadek. Tzn. nie samo zdarzenie, ale miejsce tuż po wypadku i miałem tego pecha, że przyszło mi stać w korku jaki się tam wytworzył. Stąd mój plastyczny opis. Wiem, że wiesz wszystko na każdy temat, ale uwierz, że wypadek wyglądał tak jak opisałem. Inni też czasem mają rację,
Tak, w tym miejscu wypadki są dość częste.

Naprawdę nie zrozumiałeś, o co mi chodziło? O błąd w artykule:

Cytuję:
56-letni kierowca samochodu ciężarowego (jadący z Piotrkowa do Radomska) podczas wykonywania manewru skrętu w lewo

Sam chyba wiesz, że na tym skrzyżowaniu jadąc z Piotrkowa Trybunalskiego nigdzie się nie skręca, tylko jednie na wprost.

01

. ~. (Gość)08.08.2012 09:46

"Piotrkowianin" napisał(a):
jednie na wprost.

jednie??? - sam też popełniasz błędy...

00

gosc ~gosc (Gość)08.08.2012 13:34

Piotrkowianin weź się nie wymądrzaj..

00

Pietrek Pietrekranga08.08.2012 16:40

że na tym skrzyżowaniu jadąc z Piotrkowa Trybunalskiego nigdzie się nie skręca, tylko jednie na wprost.

To po co jest skrzyżowanie jak jedzie się tylko na wprost. Jezdze przez to skrzyzowanie 6 razy w tygodniu i jadac z piotrkowa i strecajac w lewo jedzie sie na Milejow a w prawo jak dobrze pamietam to na Gline. Masz tu mapke http://www12.zippyshare.com/v/6822256/file.html

Komentarz był edytowany przez autora: 08.08.2012 16:42

00

abc ~abc (Gość)08.08.2012 19:37

no właśnie. I ten TIR chciał właśnie skręcić na Milejów.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.08.2012 08:51

"abc" napisał(a):

I o to mi właśnie chodzi, bo w artykule cały czas można przeczytać niepoprawioną do tej pory błędną informację:

Cytuję:
56-letni kierowca samochodu ciężarowego (jadący z Piotrkowa do Radomska) podczas wykonywania manewru skrętu w lewo

00

. ~. (Gość)09.08.2012 09:26

I o to mi właśnie chodzi, bo w artykule cały czas można przeczytać niepoprawioną do tej pory błędną informację:
Cytuję:

a może kierowca jechał do Radomska, a pierwszy rozładunek miał w Milejowie...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat