Madzia, jeśli Twój rocznik tak jak w nicku, to nie wiem czemu taka ufna jesteś. Czy jakby do Twojego dziecka Twój mąż ze śrutówki mierzył, chciałabyś mu pomóc i wierzyłabyś, że to jednorazowy wybryk? czy zaufałabyś, że nie zrobi krzywdy Tobie lub dziecku jak wypije dwa piwa więcej? wiem, że trzeba dać szansę, ale i Ty daj szansę swoim dzieciom i porozmawiaj ze specjalistami, jak mogą Wam pomóc. Całej rodzinie, jeśli jest tak jak mówisz...
mie jest agresywny nie wiem czemu to zrobil i na codzien pracował nie siegal po alkohol
Kolejna udana i sprawna akcja Sulejowskiej policji. Pogratulować, ostatnio ciągle się tam coś dzieje.
\\
I co??? Gratulować mam ? Czapkę z głowy zrzucać , kajać się że artykuł nie o mnie ? A może mam się ciąć , sypnąć sobie na łeb ,czymś tam, ....nie mogę napisać czym..,! .A może piesek ,ten najsłynniejszy w Piotrkowie.......ma oddać swoje miejsce zamieszkania ? Oooo!!! Napewno nie!
To i nawet Hycel wie..
hej markpio nic ci do tego ciekawe co by było gdyby ktoś z was znalazł sie w takiej sytuacji
Madziu86,masz trójkę dzieci,męża w tarapatach i czas na dyskusje internetowe.?!Gratuluję..spokoju ducha!
Teraz tylko zasądzić sprzedawczynię o próbę uszkodzenia ciała i będzie polska normalność :-D. Człowiek, który napadł, oczywiście niewinny, bo miał ciężkie dzieciństwo.
Jak mnie nic do tego , to po jasną cholerę prymitywie dupę ludziom na forum zawracasz??/
Sorry, wybryk jednorazowy w postaci napadu rabunkowego to przegięcie.
Fantazja go poniosła.
Nie musisz nic robić. Jak wyjdzie z pierdla to się zmieni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!