metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Katarzynkatoma ~Katarzynkatoma (Gość)04.04.2011 21:10

Madzia, jeśli Twój rocznik tak jak w nicku, to nie wiem czemu taka ufna jesteś. Czy jakby do Twojego dziecka Twój mąż ze śrutówki mierzył, chciałabyś mu pomóc i wierzyłabyś, że to jednorazowy wybryk? czy zaufałabyś, że nie zrobi krzywdy Tobie lub dziecku jak wypije dwa piwa więcej? wiem, że trzeba dać szansę, ale i Ty daj szansę swoim dzieciom i porozmawiaj ze specjalistami, jak mogą Wam pomóc. Całej rodzinie, jeśli jest tak jak mówisz...

00

madzia 86 ~madzia 86 (Gość)04.04.2011 21:24

mie jest agresywny nie wiem czemu to zrobil i na codzien pracował nie siegal po alkohol

00

la ~la (Gość)04.04.2011 21:38

Kolejna udana i sprawna akcja Sulejowskiej policji. Pogratulować, ostatnio ciągle się tam coś dzieje.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.04.2011 21:44

"madzia-86" napisał(a):
madzia 86...jerstem żona chłopaka o którym jest ten artykuł

\\
I co??? Gratulować mam ? Czapkę z głowy zrzucać , kajać się że artykuł nie o mnie ? A może mam się ciąć , sypnąć sobie na łeb ,czymś tam, ....nie mogę napisać czym..,! .A może piesek ,ten najsłynniejszy w Piotrkowie.......ma oddać swoje miejsce zamieszkania ? Oooo!!! Napewno nie!
To i nawet Hycel wie..

00

madzia 86 ~madzia 86 (Gość)04.04.2011 22:03

hej markpio nic ci do tego ciekawe co by było gdyby ktoś z was znalazł sie w takiej sytuacji

00

madzia 86 ~madzia 86 (Gość)04.04.2011 22:07

każdemu fajnie oceniać kogoś z boku

00

+40 ~+40 (Gość)04.04.2011 22:41

Madziu86,masz trójkę dzieci,męża w tarapatach i czas na dyskusje internetowe.?!Gratuluję..spokoju ducha!

00

Niszczuk Prakseda ~Niszczuk Prakseda (Gość)04.04.2011 22:54

Teraz tylko zasądzić sprzedawczynię o próbę uszkodzenia ciała i będzie polska normalność :-D. Człowiek, który napadł, oczywiście niewinny, bo miał ciężkie dzieciństwo.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)04.04.2011 23:07

"madzia-86" napisał(a):
hej markpio nic ci do tego

Jak mnie nic do tego , to po jasną cholerę prymitywie dupę ludziom na forum zawracasz??/

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)04.04.2011 23:11

"zona" napisał(a):
fajnie komuś oceniac z boku nie znając sytuacji nie potrzebujemy klubu aa ani specjalisty jestesmy normalna rodzina a to jego jednorazowy wybryk

Sorry, wybryk jednorazowy w postaci napadu rabunkowego to przegięcie.
Fantazja go poniosła.
Nie musisz nic robić. Jak wyjdzie z pierdla to się zmieni.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat