dzięki...na komendzie raczej nie łyknie,ma zarzut z art 280 paragraf 2 a ja mam dzieci
niech zmieni towarzystwo
Trzymając się konwencji przyjętej przez Amana
oraz przez ilidan
chciałoby się napisać - machnij sobie jeszcze z trójkę dzieci, co sobie żałować. Ale poważnie: lekarz specjalista, psycholog, doradca rodzinny, klub AA, zresztą skoro masz internet - szukaj i pomóż sobie oraz dzieciom. Może jemu też się uda.
fajnie komuś oceniac z boku nie znając sytuacji nie potrzebujemy klubu aa ani specjalisty jestesmy normalna rodzina a to jego jednorazowy wybryk
No naprawde szacun dla sklepowej, dzieje się w tym sulejowie jeszcze naszczęście ojciec Mateusz nie był potrzebny do rozwiązania tej sprawy nasi funkcjonariusze spisali sie na 5+
To w końcu ~madzia86 czy ~żona, bo już nie jarzę.
znam mojego meza nic by jej nie zrobił apropo broni to miał mała wiatrowke ale nie miał śrutow gdyby miał zamiar zrobić jej krzywde to nie dał by sie uderzyc
I tym nas przekonałaś ostatecznie. Nic by jej nie zrobił, wiatrówka mała, śrutu zabrakło, krzywdy żadnej i najważniejsze - nie dałby się uderzyć. Argumenty nie do zbicia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!