metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
madzia 86 ~madzia 86 (Gość)04.04.2011 16:10

dzięki...na komendzie raczej nie łyknie,ma zarzut z art 280 paragraf 2 a ja mam dzieci

00

?? ~?? (Gość)04.04.2011 17:32

na jakiej to ulicy?

00

ilidan ilidanranga04.04.2011 17:44

"madzia-86" napisał(a):
MAMY TROJE MAŁYCH DZIECI POROSTU ZA DUZO WYPIL Z KOLEGAMI I PEWNIE TEGO ŻAŁUJE BO NIGDY SIE TAK NIE ZACHOWYWAŁ NIE WIEM JAK MU POMÓC

niech zmieni towarzystwo

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.04.2011 17:57

"madzia86" napisał(a):
to mój mąż mamy trójke małych dzieci i zyjemy uczciwie poprostu wypił za dużo i nie wiem czemu to zrobił jak moge mu pomoc i go bronić doradzcie???

"madzia-86" napisał(a):
TO MÓJ MĄŻ CO MAM ZROBIĆ JAK MU POMÓC DORADZCIE

"madzia-86" napisał(a):
MAMY TROJE MAŁYCH DZIECI POROSTU ZA DUZO WYPIL Z KOLEGAMI I PEWNIE TEGO ŻAŁUJE BO NIGDY SIE TAK NIE ZACHOWYWAŁ NIE WIEM JAK MU POMÓC

Trzymając się konwencji przyjętej przez Amana

"Aman" napisał(a):
Niech se łyknie jeszcze raz. Wszak po jednym głębszym świat zawsze wygląda przyjaźniej.

oraz przez ilidan

"ilidan" napisał(a):
niech zmieni towarzystwo

chciałoby się napisać - machnij sobie jeszcze z trójkę dzieci, co sobie żałować. Ale poważnie: lekarz specjalista, psycholog, doradca rodzinny, klub AA, zresztą skoro masz internet - szukaj i pomóż sobie oraz dzieciom. Może jemu też się uda.

00

żona ~żona (Gość)04.04.2011 18:45

fajnie komuś oceniac z boku nie znając sytuacji nie potrzebujemy klubu aa ani specjalisty jestesmy normalna rodzina a to jego jednorazowy wybryk

00

Się dzieje ~Się dzieje (Gość)04.04.2011 19:18

No naprawde szacun dla sklepowej, dzieje się w tym sulejowie jeszcze naszczęście ojciec Mateusz nie był potrzebny do rozwiązania tej sprawy nasi funkcjonariusze spisali sie na 5+

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.04.2011 19:53

"zona" napisał(a):
fajnie komuś oceniac z boku nie znając sytuacji nie potrzebujemy klubu aa ani specjalisty jestesmy normalna rodzina a to jego jednorazowy wybryk

To w końcu ~madzia86 czy ~żona, bo już nie jarzę.

00

madzia 86 ~madzia 86 (Gość)04.04.2011 20:19

madzia 86...jerstem żona chłopaka o którym jest ten artykuł

00

madzia 86 ~madzia 86 (Gość)04.04.2011 20:24

znam mojego meza nic by jej nie zrobił apropo broni to miał mała wiatrowke ale nie miał śrutow gdyby miał zamiar zrobić jej krzywde to nie dał by sie uderzyc

Komentarz był edytowany przez autora: 04.04.2011 20:26

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)04.04.2011 21:05

"madzia-86" napisał(a):
znam mojego meza nic by jej nie zrobił apropo broni to miał mała wiatrowke ale nie miał śrutow gdyby miał zamiar zrobić jej krzywde to nie dał by sie uderzyc

I tym nas przekonałaś ostatecznie. Nic by jej nie zrobił, wiatrówka mała, śrutu zabrakło, krzywdy żadnej i najważniejsze - nie dałby się uderzyć. Argumenty nie do zbicia.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat