Nie jestem mieszkanką Piotrkowa a o problemie wiem z forum dogomaniarzy. Czytając niektóre wypowiedzi dochodzę do wniosku że duże tego bla bla bla a mało konkretnego działania. Wiem że jest walka o nowe schronisko w Piotrkowie ale mnie bulwersuje że obecnie te psiaki mimo heroicznej walce pracowników i wolontariuszy nie mają tego co mieć powinny. A może tak ktoś by podał konto na które można by wspomóc obecnie działanie tych ludzi dobrej woli, bo procedura swoją drogą, ale przeciez dotyczy to żywych stworzen ( i tu pole do popisu dla osób podobnych do anusi ) . One muszą mieć jedzenie opieke medyczną nie wspomne tu o sterylkach i kastracjach by nie było więcej niechcianych psiaków. Róbmy coś naprawde a nie licytujmy się ile kto ma czasu czy nie ma. Przelew można zrobić nie wychodząc z domu. Pozdrawiam panią p. Grażyno i życzę wytrwałości i dużo cierpliwości bo na tym stanpowisku jest bardzo mało osób, którym zależy na polepszeniu życia tym bezbronnym istotom.
Mnie również jest wstyd - jako Piotrkowiance przede wszystkim za władze naszego miasta i ich niechlubną politykę, która doprowadziła do zaistniałej sytuacji, a jako przedstawicielce gatunku ludzkiego za postawę niektórych "braci" moich...
Panią Anusię i wszystkich chętnych do niesienia pomocy serdecznie zapraszam do naszego schroniska, tam z pewnością jest jeszcze wiele do zrobienia. Przyda się też wsparcie finansowe, chociaż każda forma pomocy będzie na pewno przyjęta z wdzięcznością.
Pani Anusiu, widzę, że jest Pani pełną życia i chęci do działania osobą. Może zorganizowałaby Pani publiczną zbiórkę pieniędzy na szczepienia i sterylizacje? Ze swojej strony deklaruję czynne wsparcie Pani działań w tym kierunku. Czekam na propozycję odnośnie sposobu organizacji i terminu przeprowadzenia takiej akcji.
Zarówno Pani Grażynie jak i wszystkim obecnym pracownikom piotrkowskiego schroniska składam podziękowania za cały ich trud włożony w pracę na rzecz naszych wspólnych zwierzaków i za wielką miłośc do nich.
Ja też poproszę o konto, nie mam dużo ale chciałbym się podzielić tym co mam.
pozdrawiam serdecznie
Wszstkim zaintereswanym podaję konto bankowe: BKO BP Piotrkow Trybunalski 12 1020 3916 0000 0802 0079 9684
P.M.Gawlińska-zgadzam się z Panią we wszystkich kwestiach.Chętnie pomogę,załatwcie puszki zamknięte z napisem który będzie informował o celu datków,mogę się zająć rozprowadzeniem tych puszek,jest moc możliwości i tylko mało osób z pomysłami,a przecież w naszym mieście jak i w okolicy jest gro osób,które kochają zwierzaki i jestem pewna,że pomogą,można uzbierać na sterylizację jak zasugerowała Pani lub znależć jakiegoś taniego stolarza,który wykonałby np.budy,rozmawiałam już z osobami,które chętnie pomogą w zbiórkach pieniędzy,tylko trzeba zrobić jakąś kwestę,podejmę się rozprowadzenia puszek,tylko muszą mieć napis i zamknięcie,chętnie spotkam się i porozmawiam o tym planie z Panią P.Marto.Dobrze,że ktoś poprosił o nr konta które moim zdaniem powinno być podane już dawno,numeru telefonu też nie ma a powinien być{ogólnie słaba organizacja].Pozdrawiam.anusia.
Konto i numer telefonu araz kontaky podany jest na stronie internetowej TOZ www.zwierzak.org.pl
A ja uważam, że powinniśmy się spotkać i to przedyskutować.
I nie jest to oferta matrymonialna. Ja mam całkowicie odmienny punkt widzenia. Kochane misie tak, ale z pewnymi warunkami. Pozdrowienia i do zobaczenia!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!