Człowieku skoro tak bardzo lubisz niszczyć i obalać to jedż do Syrii i przyłącz się do rebeliantów to chociaż Obama cię pochwali
Może wieksza frekwencja byla by gdyby chcieli tez odwołac straz wiejska
Wczoraj mojego komentarza nie wydrukowali ,więc piszę następny;;kto wypłaci Szanownej Komisji za czas spędzony w Lokalach wyborczych?,kto miałby zasiadać na nowych stołkach?czy Ci ,którzy już ręce zacierali do ,,gara,,?znani przez wszystkich od dawna za różne m.......i.I bardzo dobrze ,,nosy zostały utarte.Pozdrawiam
A teraz ci którzy doprowadzili do referendum powinni za nie zapłacić!!!
Szanowni Państwo.
Ja, sklave, niewolnik, byłem głosować bo takie Jaśnie Wielmożni Wybrańcy Narodu dali mi prawo.
No a jak głosowałem to Jaśnie Wielmożni Wybrańcy Narodu nie muszą wiedzieć!!!!
Niewolnik a skorzystał z możliwość wyboru.
Toż to rewolta!!!!!!
A w dyby takiego......
Nad pięknym, modrym Bugajem.
Film.
Pędzą konie po betonie....
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
heh super :) toi teraz pan Chojniak ma miasto w garści , dzięki tej frekwencji od teraz bedzie zdawał sobie sprawe że może lać jeszcze większą wode i scieme a ludzie i tak go posłuchają :) wiecie do kogo porownać można piotrkowian - do obozowiczów z auschwitz i tym podobnych - idziecie na rzeź i śmierć bez walki , jak te krowy. a potem sie dziwić że całe państwo niedługo zginie w kredycie - nie ma szans by ZUS istniał za 10-15 lat , wspomnicie słowa a na wasza głupote maryja i całe stado figurek i świętych z pomocą wam nie przyjdą.
kosztowało mniej niz np projekt biblioteki za MILION ktory lezy w szufladzie. najwyzrazniej obywatele piotrkowa potrafia jedynie narzekac ale zeby cos zmienic nie łaska dupy z domu ruszyc....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!