metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
@ndzi ~@ndzi (Gość)16.09.2013 06:55

Człowieku skoro tak bardzo lubisz niszczyć i obalać to jedż do Syrii i przyłącz się do rebeliantów to chociaż Obama cię pochwali

"sklave" napisał(a):

00

MO ~MO (Gość)16.09.2013 07:05

Może wieksza frekwencja byla by gdyby chcieli tez odwołac straz wiejska

00

kaisaw ~kaisaw (Gość)16.09.2013 07:07

Wczoraj mojego komentarza nie wydrukowali ,więc piszę następny;;kto wypłaci Szanownej Komisji za czas spędzony w Lokalach wyborczych?,kto miałby zasiadać na nowych stołkach?czy Ci ,którzy już ręce zacierali do ,,gara,,?znani przez wszystkich od dawna za różne m.......i.I bardzo dobrze ,,nosy zostały utarte.Pozdrawiam

00

antyChojniak ~antyChojniak (Gość)16.09.2013 07:08

A teraz ci którzy doprowadzili do referendum powinni za nie zapłacić!!!

00

adcsssswaz ~adcsssswaz (Gość)16.09.2013 07:12

Chojnik górą jest najlepszy

00

dr ~dr (Gość)16.09.2013 07:33

"bla-bla-bla" napisał(a):

Pokazałeś oblicze elektoratu PIO.

00

sklave sklaveranga16.09.2013 07:51

Szanowni Państwo.
Ja, sklave, niewolnik, byłem głosować bo takie Jaśnie Wielmożni Wybrańcy Narodu dali mi prawo.
No a jak głosowałem to Jaśnie Wielmożni Wybrańcy Narodu nie muszą wiedzieć!!!!
Niewolnik a skorzystał z możliwość wyboru.
Toż to rewolta!!!!!!
A w dyby takiego......
Nad pięknym, modrym Bugajem.
Film.
Pędzą konie po betonie....
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

ilidan ilidanranga16.09.2013 07:52

a ile to kosztowalo i z czyich pieniedzy to poszlo?

00

prawda boli ~prawda boli (Gość)16.09.2013 07:53

heh super :) toi teraz pan Chojniak ma miasto w garści , dzięki tej frekwencji od teraz bedzie zdawał sobie sprawe że może lać jeszcze większą wode i scieme a ludzie i tak go posłuchają :) wiecie do kogo porownać można piotrkowian - do obozowiczów z auschwitz i tym podobnych - idziecie na rzeź i śmierć bez walki , jak te krowy. a potem sie dziwić że całe państwo niedługo zginie w kredycie - nie ma szans by ZUS istniał za 10-15 lat , wspomnicie słowa a na wasza głupote maryja i całe stado figurek i świętych z pomocą wam nie przyjdą.

00

zzz ~zzz (Gość)16.09.2013 07:54

kosztowało mniej niz np projekt biblioteki za MILION ktory lezy w szufladzie. najwyzrazniej obywatele piotrkowa potrafia jedynie narzekac ale zeby cos zmienic nie łaska dupy z domu ruszyc....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat