[cytat="beka"][100 tysięcy złotych]
Koszt tego referendum to 500 tys.pewnie doliczą do zadłużenia miasta,chyba ,że PIO coś wymyśli,może zbiórkę w kościele i zawsze zadłużenie miasta spadnie o 0,010 %.
Prawda wygrała! Panie Chojniak, pokazał Pan klasę tym wszystkim "zakalcom", fajnie mieć Pana za Prezydenta! JEST PAN OK! :)
Goniu, spokojnie, zero stresów bo jeszcze sraczki dostaniesz:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
podpis pod zdjęcie:
od lewej:
-pan od meldowania ludności (a było się kiedyś wicewojewodą piotrkowskim),
-pan od kościołów (a było się kiedyś nauczycielem,
-pan od octu (a rządziło się kiedyś spółką MZGK),
-pan od obrażania się (a było się kiedyś strażnikiem miejskim)
-i schowana, że tylko okulary widać, pani od kultury (a było się kiedyś przedszkolanką).
Wygląda na to że Chojniak to tak jak PUTIN robi co chce a i tak jest nie do ruszenia bo mieszkańcy bali się na referendum
[cytat="pt"][ludzie Prezydenta w komisjach wyborczych co za paranoja. ]
Chyba w Twojej komisji,w mojej spotkała dwóch swoich sąsiadów i nauczycielkę z podstawówki więc nie pisz ,że w komisjach.
A ja dopowiem: tłuszcza się cieszy, ale z czego? Z własnej głupoty? Z własnego otumanienia? Masz rację, te 4328 piotrkowian, to jest ta wartościowa tkanka społeczeństwa. Reszta to chodzące przewody pokarmowe.
super, co mówiłem???? pogrzeb PIO jutro o 12.00 lasek do wyboru: albo rakowski, albo ten na Wierzejach; palimy zdjęcia organizatorów bzdurnego referendum, banery, ulotki , co kosztowało nas 100 tyś złotych; wszystkich organizatorów pozdrawiam środkowym palcem hihihihihi
Do putina to możesz POrównać najwyżej twojego faworyta donalda. W Piotrkowie PIOnkom tak łatwo nie pójdzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!