metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianin_od_urodzenia ~piotrkowianin_od_urodzenia (Gość)16.09.2013 01:36

"POslanka-ma-posluch" napisał(a):

donaldinio w/s warszawskiego gronkowca mowil jakos inaczej :D

00

wow ~wow (Gość)16.09.2013 01:37

Dzwonnika kolejna porażka ... zniszczył Concordie i chciał zniszczyć Chojniaka ale cóż nie udało się tym razem Dzwonnik to drugi Pol sprzedał Piotrkovie i basen a dzwonnik Concordie i baseny których już nie ma ...A co do 100tyś, zł to prosze mieć żal do kubiców ŻYDZEWA i i anty kickboxera Mazura który zbierał podpisy :)

00

kaka ~kaka (Gość)16.09.2013 02:06

Śmiać mi się chce z tego całego PIO!!! Darmo ---- zjady.

00

Belial ~Belial (Gość)16.09.2013 02:30

Nie żal mi was barany, nie żal. Zobaczycie co za przyniosą wam najbliższe latka.

00

bolek ~bolek (Gość)16.09.2013 05:48

Brawo , gratuluje władzy :),reszta to porażka ,poprzednicy posprzedawali Piotrkow , a Pan Panie Chojniak przynajmniej robi dla nas piotrkowian dobre rzeczy .

00

sklave sklaveranga16.09.2013 06:02

Piotrkowianie,....nie dorośli jeszcze do referendum.
Nie do wiary a jednak prawdziwe.
Wierzyć się nie chce że tak można było wytresować społeczeństwo i to w ciągu dwudziestu kilku lat. Staliśmy się całkowicie zależni od wybrańców narodu. Jedyne co potrafimy dziś robić to pochylać głowy i po cichuteńku by nikt nie usłyszał biadolić. Dlatego władza staje się coraz to bardziej zachłanna, beztroska, zadufana w sobie...bo wystarczy raz dać władzy malutki palec a natychmiast urąbie nam całą rękę.
Dziś władza nie liczy się z naszym zdaniem no bo jak ma się liczyć skoro go nie mamy.
Nie dziwota przeto że podwyżka goni podwyżkę a władza baluje, ucztuje.....korupcja i nepotyzm króluje.
No bo kto i co tej władzy może zrobić???
No kto jej podskoczy???
Znajdzie się taki???
Stoimy i czekamy niczym te krowy by nas dojono z tym że krowa ma prawo ryczeć i ma prawo do swobodnego wypasu a nam tego zabrania się....
Świat według Kiepskich.
W tym kraju to świnia świnię pogania!
03 10 2012 r.
Referendalnik
Bytka abo ne bytka – to je zapytka.
Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej!
http://sklave.manifo.com/inne

00

bulk bulkranga16.09.2013 06:17

bardzo ładne zdjęcie redakcja wybrała do tematu - od razu widać kto jest winien tak niskiej frekwencji.
Referendum na miarę PIO, PIO na miarę lokalnych mediów.

00

uskok ~uskok (Gość)16.09.2013 06:33

Na dzień dzisiejszy żyje mi się nieźle, pracuję w Kopalni Bełchatów i stać mnie na na opłaty choćby były 3 razy większe, z tego co widzę po frkwencji w referendum pozostałych mieszkańców też.

00

mix ~mix (Gość)16.09.2013 06:35

mógłbym rzec "a nie mowilem" ciekawe ile z tych 4329 osob glosowalo przeciw odwolaniu.

00

kacyk ~kacyk (Gość)16.09.2013 06:37

To teraz niech PIO zapłaci za referendum i te osoby co się podpisały w sprawie referendum

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat