metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
beka ~beka (Gość)15.09.2013 23:32

Ale beka :D Ciekawe czy teraz po Piotrkowie zaczną jeździć plandeki, że przez Chojniaka poszło się czesać 100 tysięcy złotych na bzdurne referendum ;D

00

. ~. (Gość)15.09.2013 23:34

"Uczen" napisał(a):
Jestem dumny że poszedłem na referendum z rodziną i oddałem głos za odwołaniem Chojniaka... niestety ludzie w Piotrkowie są zacofani i nie chcą uczestniczyć z życiu miasta. Dają przyzwolenie na zadłużanie, przekręty prezydenta i likwidację IV LO

Dlaczego nie reaktywowano SP9? Skoro tam była "9" to niech tam będzie!!!! Gdzie jest sztandar SP9????

00

mieszkaniec piotrkowa ~mieszkaniec piotrkowa (Gość)15.09.2013 23:35

To było do przewidzenia że będzie mała frekwencja bo jak się nagle znalazły pieniądze na naprawę ulic i nie tylko to znaczy że Chojniak jest "super gość"

00

dzoana ~dzoana (Gość)15.09.2013 23:37

[cytat="Mieszkaniec-Piotrkowa"][Nie potrafili nawet pójść na referendum i wypełnić swojego obywatelskiego obowiązku. Powinni to zrobić bez względu na to czy byli za odwołaniem czy też przeciw.]
Z tego co mi wiadomo to nie pójście na głosowanie to też oddanie głosu,forma sprzeciwu dla tych ,którzy rozpętali ten cały cyrk,wszyscy co nie poszli zrobili to świadomie dla dobra K.Chojniaka .

00

mol molranga15.09.2013 23:37

Już w przyszłym roku poznamy program wyborczy i oficjalnych kandydatów z PIOnków. Frekwencja będzie znacznie wyższa i poznamy proporcje w mieście.

00

Tartu Tarturanga15.09.2013 23:38

Trzeba się cieszyć ... ulice zaczęli naprawiać parkingi budować ... Tak do końca akcja nie poszła na marne :)
Wybory co 2 lata i żyłoby nam się lepiej :)

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)15.09.2013 23:39

A mnie tam rybka...Wyprowadzam się niedługo do innej gminy i nie będę ani ja ani moje dzieci spłacać długów Chojniaka, którego prezydentura jeszcze długo będzie się odbijać piotrkowianom czkawką...

00

wyborca ~wyborca (Gość)15.09.2013 23:39

Już widzę te skaczące gule PIOnków hahahaha
brawo Panie Prezydencie!!!!!!

00

pt ~pt (Gość)15.09.2013 23:39

byłem, zagłosowałem i co widziałem? ludzie Prezydenta w komisjach wyborczych co za paranoja. Przewodniczącą komisji jest osoba pracująca w UM i agitująca brak udziału w referendum

00

Autorytet ???? ~Autorytet ???? (Gość)15.09.2013 23:40

Każdy uprawniony do głosowania powinien wziąć udział w zbliżającym się referendum w sprawie odwołania prezydenta Piotrkowa - Krzysztofa Chojniaka - przekonywała na antenie Strefy FM posłanka, Elżbieta Radziszewska.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat