a moim zdaniem niech wszystko pozostanie po staremu dajmy dokończyć prezydentowi to co zaczął, a robi naprawdę dużo i taka jest prawda.
znalazłem ciekawą stronkę
http://nasz-bugaj.pl.tl
Uważam że referenda powinny być 2-razy do roku może by to ruszyło tych nierobów do roboty,co pokazały ostatnie tygodnie.100tys to pryszczyk w tym całym ambarasie,jeden z jego prezesów spółki miejskiej tyle sobie uszykował nagrody jubileuszowej sam,tylko odłożył do końca referendum,za którą zapłacą też mieszkańcy w mediach miejskich!!!!
Niech PIO i jej zwolennicy znają,iż Piotrkowianie nie gęsi i swój rozum mają.
do Karoli- może i nie nauczyli mnie interpretacji, ale ciebie nie nauczyli ortografii- zmanipulować nie "smanipulować". Według mnie poziom obu ulotek jest ten sam, i kolory podobne, i obie podrzucane do skrzynek lub na wycieraczki, a jeśli uważasz że prezydenckie to taka literatura to wkuwaj na pamięć i recytuj w amfiteatrze.
Dokładnie takich identycznie brzmiących to wiadomo, że nie, bo gazetka przyszła do mnie kilka tygodni temu, przeczytałem raz i miałem dosyć. Nie zapamiętałem dokładnie słowo po słowie wszystkich haseł z krzyżówki sprzed kilku tygodni. Zapamiętałem jedynie ton tych haseł i taki właśnie był. Miałem nadzieję, na fajną krzyżówkę, którą rozwiążę sobie z rodziną, nauczę się czegoś. Równie dobrze mogli dać hasła typu "Ile kasy wydało PIO na propagandę", albo "Słownie - ile spraw w sądzie przegrało PIO". W tą, czy drugą stronę - jest to niedorzeczne. Chciałem dokładnie przytoczyć Ci te hasła, jednak gazetka dostała już wyrzucona :( Przykro mi. Skory Ty ją nadal masz, to przeczytaj sobie hasła i powiedz mi, czy w tej krzyżówce są hasła naukowe, czy raczej proreferenfalne.
Witam ponownie
Chciał nie chciał wczoraj ukazał się ciekawy artykuł na temat zadłużenia Miast i okazuje się że Piotrków wypada całkiem nieźle, więc PIO znowu nami manipulowało. Jak wspomniałem w poprzednim moim poscie musimy sami dochodzić prawdy poprzez analizę, to co mówią przeciwnicy polityczni zazwyczaj mija sie z prawdę tak na szczeblu samorządowym jak i sejmowym
pozdrawiam i przesyłam link
http://www.wspolnota.org.pl/index.php?id=600
oj oluś jaki Ty biedny jesteś :) Wiesz, że czasem pisząc na komputerze można wcisnąć złą literkę, jak nie wiesz to Ci mówi starsza koleżanka, zobacz jak blisko siebie są literki, a Ty od razu posądzasz.... :) mogę wkuć Olusiu na pamięć co zechcesz, jeśli Ty miałeś z tym problem to zostaw to dla siebie/ Pozdrawiam życzę milej nauki
Ares, nie bądź śmieszny. Powtarzasz się jak stara, zdarta płyta. Mam własną firmę, nie jestem od nikogo zależna (co mi bardzo odpowiada) więc urzędowy stołek zupełnie mnie nie interesuje. Rozejrzyj się wokół. W Piotrkowie mieszkają nie tylko pracownicy pana prezydenta...
LUDZIE...
Przed referendum wice był w szpitalu...BO PIESIK ZAŁOŻYŁ MU SPRAWĘ.
Będzie CIEŻKO SIĘ Z NIEJ WYBRONIC...
To będzie uderzenie... i mimo tego że Pio przegrało 0:5...
Ten ten strzał będzie za 10 punktów, bo jednocześnie PaPa powiemy Karzewnikowi. Sledzcie to i nie pijcie wody z kaloryfera !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!