No i bardzo dobrze. Wymieść to towarzystwo wzajemnej adoracji i przeprowadzić kontrolę w UM, a wszelkie wykazane nieprawidłowości zgłaszać do Prokuratury. Potem w czasie wyborów wywietrzyć resztki brudu przez wymianę tych wszystkich Wójcikowych, Ter, Gajdów i Dziemdziorów, którzy to nigdy nie powinni pełnić żadnych funkcji publicznych. Odnośnie samej decyzji, to skoro Sąd unieważnił decyzję komisarza, to jak to świadczy o zespole sprawdzającym karty z podpisami? Albo te osoby są niekompetentne, albo miały złą wolę. Za jedno i drugie powinni odpowiadać dyscyplinarnie.
Nic wam to nie da. Tylko pan Krzysztof zasługuje na prezydenta.
Komisarz Wyborczy na pewno złoży do Sądu kasację, bo to kolega/żanka Krzysia i będzie się dalej ciągnęło. Ale bardzo dobrze - to znak, że było mataczenie.
Miłego długiego weekendu panie prezydencie pewnie się pan cieszy z wyroku sądu.
Może w końcu któż zastąpi Pana Prezydenta Chojniaka i może miast odżyje bo nawet ostatnio w Wolborzu się więcej dzieje niż w Piotrkowie i pasowało by też zmienić Paru Radnych między innymi tego byłego MILICJANTA !!!!
A ja się nie zgadzam z moich podatków opłacać chojniaka i kolesiów emerytów. Z Panem krawczynskim co 0,5 miliona zarobił .
Mam nadzieję, że gdy będzie referendum to te osoby ze zdjęcia osobiście je sfinansują ? Bo ja nie zgadzam się aby moje podatki wydawane na bzdury.
Kolejna zmyślała, że w Polsce nie ma niezależnych sądów. I się przejechała. Buahhhhaaaa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!