Można zmienić prezydenta ale to niczego nie zmieni. Tylko kasa niepotrzebnie pójdzie.
Okazuje się że odklejanie od stołków to proces powolny. Ja bardzo czekam na Referendum w Piotrkowie .Mieszkańcy w nas siła i moc...
Ktoś kto myśli , ze odwołanie obecnej władzy na rok przed wyborami zmieni coś w tym mieście jest w błędzie. Kwestia zadłużenia miasta jest nie jest tylko problemem Piotrkowa ale wielu bardzo wielu miast w całym kraju i dopóki władza w kraju się nie zmieni nikt tu cudów nie stworzy. Co za bzdura jest ,ze nawet jeśli przyjdzie komisarz za obecnego prezydenta zdziała cuda z obecnym budżetem Miasta, z zadaniami nałożonymi na samorządy. I to nie jest kwestia samej władzy w mieście, tylko tego ze dzieje się również źle w kraju. Nie nie jestem sługusem Pana Prezydenta tylko osobą logicznie myślącą.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Pamiętajcie tylko rewolucjoniści, że każda rewolucja w ostateczności zjada swoje dzieci. Na początku są oskarżenia, żądania zmian, ogromne oczekiwania i potem zmiana władzy. Potem okazuje się, że zrobienie zmian nie jest takie proste i oczywiste jak się zdawało rewolucjonistom. Następuje rozczarowanie, poczucie oszukania i na końcu przegonienie rewolucjonistów. Tak było dokładnie z każdą rewolucją w historii. I tą będzie dokładnie tak samo.
Mnie pan prezydent bardzo dużo pomógł i zawsze będzie miał u mnie poparcie oraz głos.
To teraz będzie dwa razy więcej remontów niż dotychczas . Presja wymusza działanie !!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!