do Leśna, Witold, wymyślił, Witold ma, pod wpływem emocji nawet swoich wyzwał od świń... ( zrozumcie przydupasy )Chojniak jest zły, Chojniak nie dał się skurwi ć nie pasuję...
Panie albo Pani 'grzech'! Jest wolność i demokracja czy nie jest? Mogę iść albo nie iść na wybory czy referendum - i tyle. Żaden grzech, co za głupoty piszesz. Nie pójście na tego rodzaju cyrk jest również wyborem. Czy będzie frekwencja czy nie będzie i kto kogo wybrał czy odwołał to nie ma większego znaczenia. Trzeba wszystko zmienić, żeby wszystko zostało po staremu. Spiskowe grupy cienia i SpecSłużby stoją za tego rodzaju demokratycznymi zabawami. Demokracja, demokracją, ale tym bardakiem ktoś musi zarządzać, udolnie - nieudolnie, nie odpowiedzialnie - odpowiedzialnie, ale ktoś rządzić musi. Rozumiecie 'grzech' co do Was mówię, czy nie? Proszę mi tu z grzechami nie wyskakiwać, tutaj inni szermierze są w grze. Zrozumiano? No! To żeby mi to było ostatni raz, 'grzech'. WicieRozÓmicie?
wole zeby zostal chojniak w naszym miescie bo duzo dobrego zrobil a nie np. jakis mackowiak albo pampuch wiec siedzcie w domu
grzech- nie iść na referendum, dobre :) naprawdę!
Ja nie wybieram się na referendum, bo tylko może być gorzej w naszym mieście
34 komentarze i przypuszczam, że kilka z nich pochodzi od tych samych komentatorów. Co z was za wyborcy? 34 osoby komentują za kilkanaście tysięcy mieszkańców. Nie wygłupiajcie się i weźcie się do roboty a nie klepiecie w te klawiatury jak małe dzieci.
Zwolennicy Chojniaka powinni zachęcać do wzięcia udziału w referendum i poparcia dla "swojego" prezydenta
Ja tam trochę nie rozumiem: feudalizm KRK nakazuje posłuszeństwo; zaś Demokracja pozwala na wyrażenie swojego głosu każdemu.
BE DEMOKRACJA.
Na referendum trzeba iść by odwołac Chojniaka. Na komisarza postawic obcego bez układów by pozbyc sie nieudaczników powiązanych z Chojniakim.Na prezydenta wybrać P. Mackowiaka , nauczy pracy i w Piotrkowie bedzie bez układów. Napewno bedą tego efekty.
Ale z jaką ustawą? Możesz wyjaśnić, co masz na myśli?
Ludzie czy pojdziecie na referendum czy nie ono i tak sie odbedzie!!!! Sa 2 opcje: albo glosowac ZA albo PRZECIW. Ja pojde i zaglosuje zgodnie z moimi przekonaniami. Przynajmniej pozniej nie bede zla na siebie ze siedzialam dup..a na fotelu i nic nie zrobilam. Jesli ktos nie idzie niech pozniej ma zal tylko i wylacznie do siebie i niech nie narzeka ze w Piotrkowie dzieje sie zle, i ze wladza daje ciala bo mogl isc i oddac swoj glos....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!