Myślę, że inni mu zazdroszczą tego jakim jest człowiekiem, Prezydentem.
Moja rodzina oddała głos na K.Chojniaka w wyborach, wybraliśmy Go już dwa razy i powiem, że JESTEM DUMNA Z MIASTA W KTÓRYM MIESZKAM, CIESZĘ SIĘ, ŻE MAMY TAKIE PREZYDENTA!
widzisz,rzeczywiście suka z ciebie jak się sama/ lun sam nazwałaś/łeś, bo dopisujesz do mojego cytatu swój tekst. Badania przeprowadzone na reprezentatywnej liczbie osób, wykazują,że frekwencja na referendum będzie 2,36%. Może ona ulec zmianie,jeśli jeszcze takie osoby,jak np.p. Radziszewska będą zachęcały do pójścia. Wówczas może być bliska zeru. Ot i cała matematyka, tego suko nie oszukasz.
Nie idziemy na referendum! Prezydenta już mamy, facet jest Ok.
możesz się gnojku naigrywać z papieża,ale sromotnej klęski nie odwrócisz
a mozna pania radziszewska odwołac? PO nas wykończy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw frekwencja może być wyższa a nie większa: większa to może być d..a twojej starej
JESTEM DUMNA Z MIASTA W KTÓRYM MIESZKAM, CIESZĘ SIĘ, ŻE MAMY TAKIEGO PREZYDENTA!
uważaj bo ci się mózg zagotuje,hehehe.
łał, możesz tez czasami mózgu używać, nie obawiaj się że się zagotuje, to tylko plotki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!