Ambicja tak zdominowała twój mózg, że zaczęła wypierać ostatnie 2 szare komórki...
Weź się kobieto puknij w głowę i to porządnie! A co twój ukochany pan prezydent zrobił, aby pozyskać inwestorów?? Wypił kilka kaw z nimi? Pouśmiechał się? Zrobił sobie z nimi zdjęcie? A ile firm położył w mieście w trakcie swoich rządów? Wysokimi podatkami, brakiem zdecydowania i chęci/ umiejętności. Przypominam, co zrobił z Piomą, ile ludzi przez brak jego decyzji poszło na bruk? Chojniak może nadaje się na prezesa ZIOMu, bo ładnie wychodzi mu upiększanie miasta, ale nie na prezydenta, którym musi być prężny i odważny menadżer.
Kto chce, niech nie idzie na referendum. Jako katolik i obywatel uważam to za swój obowiązek. A jak zagłosuję - nie wiem.
Nie mam nic do Chojniaka ani za ani przeciw olewam to całe smieszne referendum jak wiekszosc , co to da ze go odwołaja ? za POla czy Matusewicza było lepiej ? ocencie sami, gorszy duzo gorszy syf był niz teraz , teraz przynajmniej ulice te głowne sa zrobione ze mozna przejechac , o pracy nie bede wspominał bo nigdy Piotrków nie był zadnym zagłebiem pracy , chyba ze magazynowej , wiec po co sie tak spinac , myslicie ze przyjdzie inny prezydent i nagle bedzie 60 000 tys miejsc pracy dla wszystkich ? żal mi takich ktorzy tak mysla , a Chojniaka i tak nie odwołaja ;) bo kazdy to olewa
Nie idę na referendum, nie będę narzędziem w rękach PIO!!!!!!!!!!!!! Przecież za rok wybory, wtedy mogę oddać swój głos.
Ale dlaczego właśnie teraz? Nie można było tego zrobić wcześniej? Nie było kasy? Chęci? Czy jak?!
["Luca"][Wspaniałe zwycięstwo PiS na Podkarpaciu. Zdzisław Pupa z PiS 60% ] Wspaniała to była impreza w czasie kampanii "Wprost" o niej pisze
No własnie obchodzi bo aby wybudować taką rezydencje trzeba mieć kase :))) I nic mnie nie ściska uspokajam Cię po prostu nie mam możliwości zarabiać takiej kasy za nic nie robienie jak nasz Pan Prezydent :((( ps. Przepraszam teraz musi trochę główkować przed referendum bo jak zostanie to kolejny rok nic nie robienia ewentualnie pojawiania się na uroczystościach kościelnych (to mu wychodzi najlepiej :)))
Bez komentarza.
Matko bosko, co to było? Poplecznicy prezydentusia?
Jeszcze kilka miesięcy temu nawet na 10 procent tego, co teraz robi ekipa pana Chojniaka, zdaniem samego ich szefa "nie było pieniędzy".
Od chwili, w której poznaliśmy termin referendum, nie tylko prace za ponad 50 milionów zostały przeniesione na przyszły rok (by zmniejszyć wysokość długu), ale i zaczęto na "gwałtu! rety!" uprawiać "pociągający" makijaż: wymiana krawężników, prostowanie chodników, stawianie znaków, prawie że malowanie trawy na zielono...
Poproś pana prezydenta o wykaz zleconych w ostatnim miesiącu prac. Porównaj go z planami. I podlicz. Wtedy dopiero zobaczysz, ile nas mieszkańców kosztuje to referendum...
Jest coś robione to też źle jak tu ludziom sprawić przyjemność... tak źle tak niedobrze...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!