Dlaczego Chojniak ucieka od tematu MZK??? Nie potrzeba nam prezydenta który coś ukrywa!!! Ten człowiek musi odejść z urzędu!!!
Co on tak mrugał ? Jakiś nowy tik go dopadł z nerwów ?
Te 5 sportowych samochodów to nawet wolę nie wiedzieć czyj pomysł. Lepiej jakby rowerem miejskim podjechał .
Musicie kochać ten buczący samolot SKYVAN skoro chcecie głosować na CHojniaka
Dlaczego nie widzę Chamczyka w komitecie wyborczym??? 97-300 coś za bardzo przycichł z obrona Chojniaka na forum :)))
Tylko pytam: czy została wyjaśniona sprawa korupcji w Miejskim Zakładzie komunikacyjnym?
Życzę z całego serca sobie i Chojniakowi żeby odpadł na starcie :)))
Nigdy więcej chodźmy na wybory 21/10/2018 zmieńmy NASZE piękne miast. Głosujcie na kogo chcecie byle nie na tego pana
Mam nadzieję że ludzie nie dadzą się złapać oddając głos na panią Glowacką sterowaną przez grupę Walczaka i jego rodzinę która bezczelnie ją promuje
miałem nie głosować na Chojniaka, ale jak zobaczyłem pozostałych kandydatów to wrócił mi rozsądek wyborczy. Zagłosuję na Chojniaka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!