Dlaczego Pan Prezydent ma taki krzywy uśmiech?To z racji wyborów czy jak?!
Od komucha - do sierściucha ... Wśród aktualnych wybrańców pana Chojniaka jest człowiek, który w radzie miasta był prawą ręką komuszego prezydenta Waldemara Matusewicza - Paweł Załoga. Czyż przyjaciel komucha nie jest komuchem? To po pierwsze.
Po drugie, prawą ręką pana Chojniaka w urzędzie miasta jest były komunistyczny etatowy działacz. Komuch z krwi i kości.
Jak pogodzić pierdzielenie o antykomuszym nastawieniu pana Chojniaka z jego lubością do otaczania się komuszymi i postkomuszymi działaczami?
PS.Panie Pawle, jak to możliwe, że taką samą miłością pałasz pan i do komucha i do antykomucha? Sumienie pana nie gryzie? No, chyba, że pecunia non olet?
Zapewniam Cię, ze kasy mam dostatek, z rozumem ok... przyzwoity jestem :) nazwisko Prezydenta piszę przez "Ch" bo dla mnie to mądry i prawy człowiek. Szanuje Go za to jakim jest Prezydentem. Dla mnie zawsze był i będzie NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA TO STANOWISKO !!!
No tak,lepiej płacić wysokie kary unijne
A potem był radnym z Ramienia Stowarzyszenia Rozwój i Gospodarność (RiG) powiązanego też z Regionalną Izbą Gospodarczą (RIG). Co więcej, przez jakiś czas był nawet prezesem tego stowarzyszenia!!! Przez lata całe pozostawał w JAWNEJ opozycji wobec Chojniaka i jego ekipy. A teraz się okazuje, że grono kolegów ZDRADZIŁ na rzecz Chojniaka (czytaj: kasiory!).
dlatego mądrzy ludzie, którzy widza jak wygląda nasze miasto doceniają chojniaka, jego profesjonalizm, zaangazowanie i będą na niego głosować. ja i moja rodzina z przyjemnością oddamy na niego głos.
Panie Chojniak cały (oprócz tych co ciągają przyczepki reklamowe i garażują je) Piotrków za panem stoi. Pozdrwiam
jak już Lorek spotyka się z Matusewiczem, żeby rozważać inwestycje cieplne, to jakie ideały ma piotrkowski PIS?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!