Ale w Wiadomościach mówią , że jest wszystko dobrze i prezes, premier i prezydent nami wspaniale rządzą! Nie mąćcie może takimi kłamstwami!!!
Chociaz przewlekle choruje ,to sie nie lecze ,bo mnie nie stac.Przezylam w zyciu juz wszystko,a reszta w rekach Boga.Po kilkudziesieciach latach pracy mam 1006 zl emerytury Zrobie oplaty i ledwo na zycie wystarcza.
Teraz sa kolędy
Ciekawe ile polaczki płacą za wciskanie ciemnoty
A GDZIE KASA, instytucja odpowiedzialna za korupcję pisowskie CBA gnębiące m innymi opozycje, kuriozum historyczne z Grodzkim!, znika 15 MLN, takiego złodziejstwa jeszcze nie było w historii, aby w centralnym Biurze Antykorupcyjnym wyparowało 15mln. TERAZ wiadomo dlaczego tak usilnie pisowce chcą zniszczyć sądy i podporządkować sobie sędziów, spolegliwych i mało ambitnych na telefon. Sprawa Macierewicz- ponad 30 teorii Smoleńskich,miliony na komisję.(Koguta-wyłudzenia milionów z funduszu PEFRON),( Banasia-kamienice, mafia vatowska w MF itd, (Kaczyńskiego-dwie wierze i kasa dla księdza), Setkli milionów na łojca Rydzyka. Miliardy na propagandę TVP-pis. Szczucie i atak na WOSP. CBA pokazuje całkowitą podległość jednej parti PiS,Pisostwo dąży do legalnego i bezkarnego grabienia tego kraju pod pozorem reform uchwalanych nocą i pseudo haseł o repolonizacji, przekupując mało kumatych plus kiełbaską. Pisowce krzyczeli do wszyskich "złodzieje , świnie kwiczą odrywane od koryta", tylko nikogo nie skazano za korupcję z poprzednich rządów mimo całkowitego obstawienia instytucji urzędowych i rządowych spolegliwymi . Brak jest pieniędzy na leczenie umierających dzieci, seniorów, chorych na raka, ciągle są urządzane są jakieś zbiórki społeczne natomiast na WOSP ciągłą nagonka, jest na krówka plus, 13/14EM, , może świnka plus itd. jak objecują.(jaka tu logika u pisostwa" Ale nadal myślę ,że obecne społeczeństwo cofa się w rozwoju i wystarczy aby Kulawy wyszedł i ryknął "plus", a pisowce już podnieceni, oni wezmą każdą kasę Unijną , plusową, jakąkolwiek i czują się uwiązani w związku z tym na mentalnym sznurku jednej partii , są gotowi na atak inaczej myslących i wolnych niezależnych ludzi dla własnego zysku- to pokazuje w jakim obłędzie żyjemy!
JAK pisowscy lekarze walą w rogi LUDZI PRACUJĄCYCH DLA IDEI - Karczewski co kazał lekarzom pracować dla idei i Margareta Budner - kwiat uczciwości i pracy dla idei, dla frajerów ochłapy- https://wiadomosci.wp.pl/senator-margareta-budner-pobiera-nienalezna-pensje-miala-zarobic-dodatkowo-600-tys-zl-6468995889694337a
jeżeli doktor pracuje w państwowej instytucji a przyjmuje prywatnie to przepustka do dorabiania się na państwowym ,powinno być prywatne we WŁASNYCH szpitalach ,dla państwowych ZAKAZ prywtnej praktyki
Składki na konto..idziemy płacimy..Nie odkładamy..Ale wszystko z klasa
ZUS uzdrawia, a NFZ wykonuje procedury. Wygląda to tak,że w Polsce nie ma chorych, tylko składki są potrzebne. Do tego zestawu dołożyć firmy pogrzebowe i za parę lat nie będzie składek i chorych,a urzędnicy będą decydować kogo,za ile i kiedy klasyfikować na wskazane operacje. Lekarze tez znikną, bo wykończy ich system i reforma służby zdrowia.
A jak tu się leczyć skoro mam chorobę którą na NFZ leczą 3 poradnie w Polsce. 2 w Warszawie i 1 w Gdańsku. A na dodatek lek na tą chorobę nie jest dopuszczony w naszym kraju do sprzedaży a mało tego został zkreślony i wycofany z obrotu jakieś 15 lat temu, więc jestem królikiem doswiadczalnym (jak około 100 tyś ludzi w Polsce) i musimy płacić za te leki 100% dlatego, że to nie są leki dedykowane do tej choroby. Dostałem info od pani doktor że najbliżej lek jest dostępny na Słowacji natomiast najtańszy jest w Hiszpanii. Terapia ty lekiem to koszt 1800-2000 zł na miesiąc.
https://www.facebook.com/ladyjessy82/videos/400008350904710/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!