uważam, że w green fit na siłowni jest za ciasno i dużo ludzi tam chodzi i wszyscy na ciebie się gapia i często komentuja, oczywiście nie mówię że jest tak zawsze, ale bardzo często tak bywa, bo chodziłam tam przez miesiąc a po drugie dla mnie te karnety tam są za drogie, teraz na aerobik chodzę na osir na ulicy belzackiej, jest tam tanio, miłe osoby, instruktorki i nikt jakos nie zwraca uwagi jak ktoś ćwiczy, naprawdę jest super i straciłam kilogramy to najważniejsze, ale uważam, że jak ktoś chcę ćwiczyć to musi sam wybrać co najbardziej mu pasuje i ćwiczcie bo daje to lepsze samopoczucie i lepiej się wygląda :)
Oczywiście każdy poleci KLUB w którym spędza czas, pracując nad swoją sylwetką czy też przychodzi tu w celach towarzyskich bo i tacy klienci są ,którzy przychodzą aby spotkać się z ludźmi porozmawiać,zrelaksować ,nie ważne gdzie ważne aby wyjść i zrobić coś dla siebie ,myślę że we wszystkich klubach w naszym mieście są ciekawe osobowości ,uśmiechnięci zarażający pozytywną energią wychodzi to chociaż by z tego że jak wiemy podczas treningu uwalniamy endorfiny które napędzają nas do życia.więc zachęcam czytających ten post aby ruszyli tyłki z przed kompa i udali się na siłownię :-)
Ja Serdecznie Polecam Siłownie Heros,Fajnie się tam ćwiczy miła atmosfera i niema tak dużo Ludzi można sobie spokojnie Poćwiczyć Cena Karnetu to 70zł.Także serdecznie Polecam i ZAPRASZAM
Tak ruszyć dupy za przeproszeniem oczywiście :) siłownia fajna sprawa a nie narzekać na brak kondycji nie spędzać czasu wolnego przed kompem,telewizją tylko wziąść się za siebie na prawdę warto pozdrawiam wszystkich ćwiczących i dbających o siebie...
Ja polecam Calypso nie tylko dlatego że jest tam wspaniała atmosfera ale sprzęt którym dysponują również się sprawdza poza tym instruktorzy zarówno na siłowni jak i zajęciach które prowadzą zawsze służą pomocą :-) POLECAM
Efekty będą widoczne tylko przy racjonalnym odżywianiu :)
Zamiast płacić komus za cwiczenia to może lepiej do roboty sie wziąść i będzie zdrowiej i taniej
NIe polecam Calypso!Atmosfera do Bani- jak ktoś był to wie, cwaniactwo.
Witasport polecam - atmosfera super, szkoda ze mala jest bo coraz więcej ludzi tam przychodzi, cena tez przystępna, chociaż zawsze moglobybyc taniej!Warunki lokalowe średnie...ale coz...
Zajecia fitnes tylko w calypso
Magic bar daje taki wycisk,ze hoho a prowadzaca dokladnie wszystko tlumaczy i pulnuje zeby sobie czlowiek nie zrobil krzywdy tylko wypracowal ladna sylwetke
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!