Zdecydowanie "Pod różą", rozsądne ceny, zawsze duży wybór i zawsze mój bukiecik wygląda najlepiej na tle dawanych przez innych gości :) i wszystko w temacie...
Ja zawsze kupowałam i kupuję kwiaty w małej i bardzo dobrej kwiaciarence na szczekanicy
Polecam kwiaciarnie u p. Basi Duszyńskiej w Rozprzy. Zawsze piękne i świeże kwiaty.
Sorry, ale muszę coś napisać, bo mi żyłka pęknie...
Durny temat, nie nadający się nawet na "zaklej(zapchaj)-dziurę" w dziesięciorzędnej rozgłośni! Ludzie, czy Wy macie płacone za minuty gadki? A może od słowa? Masakra jakaś! Czy naprawdę nie ma normalnych tematów do dyskusji z mieszkańcami??? Poziom radia, a w szczególności prowadzących "Magiel" sięgnął już dawno bruku i nic nie jest w stanie go podnieść do choćby znośnego. No, chyba że całkowita wymiana pracowników...
myślę,że ten ranking też nie jest miarodajny. W Piotrkowie jest mnóstwo kwiaciarni, które tu nie są wymienione,a można tam kupić pięknie zrobione kwiaty i nie tylko. w kwadracie kwiaciarnia jest od lat i ta Pani śliczne tworzy bukiety, na słowackiego koło Mistera, na Wojska Polskiego Lawenda, w Piotrze i Pawle, który został wymieniony dopiero w komentarzach...Nędzne te nasze dziennikarskie tematy :-(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!