W Piotrze i Pawle. Kiedyś lubiłam jeszcze w Intermarche, ale zamknięta...:(
Polecam i zachęcam kwiaciarnia z wieloletnim stażem na rynku pawilon społem ul.Łódzka 43 kwiaciarnia KUBUŚ duży wybór kwiatów doniczkowych , ciętych oraz upominków...
najlepsza na dmowskiego wspaniale ubieraja wiazaneczki i nie tylko miłe panie zawsze doradza
Ja rownież polecam kwiaciarnię KUBUŚ zawsze świeże kwiaty duży wybór obsluga przemiła a właściciel ROBI NAJPIĘKNIEJSZE KOMPOZYCJE NA KAŻDĄ OKAZJĘ . Oby tak dalej p.Czarku
nie polecam zakupów w alejac cmentarnych tu zaraz na poczatku jak wjezdzamy od wojska polskiego po prawo...kwiaty stare a obsługa pozostawia wiele do życzenia...zero znajomosci asortymentu,nic nie doradza a ceny nieraz dwukrotnie wyzsze niz np.na Narutowicza.
Ktos sie orientuje gdzie mozna zrobic dekoracje sali weselnej lanie i niedrogo?
Kwiaciarnia pod strzecha na wolborskiej. kiedysbbyla tam super pani ktora piekne rzeczy tworzyla. slubne i dekoracje stolow i miala zmysl.wystwa zawsze super byla.
Kwiaty kupuje w hurtowni na słowackiego u Pani Bogusi zawsze jestem zadowolona. Miło i piękne kwiaty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!