Ciągle wszystko o kasę się rozbija. Trzymam kciuki, na pewno uda się zebrać!
Zdrowia, Pani Aniu!
Pomoc finansowa i wsparcie psychiczne najważniejsze w tej chwili.
Straciliśmy bliskich w skutek tej okropnej choroby, przeczytawszy artykuł przelew i wiara, że dasz radę Aniu-pozdrawiamy nie poddawaj się.
Paniu Aniu razem z moją rodziną trzymamy za Panią kciuki,życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
Pani Aniu, moja imienniczko. Trzymam kciuki za Panią. Niech Pani walczy. Wygra to Pani, bo widać, że jest Pani silną wojowniczka ???????????????????? pozdrawiam serdecznie z Bełchatowa
Pani Aniu, jestem ojcem 2 dzieci. Niech Pani nie traci wiary. Wierzę, że będzie dobrze. Wierzę, że spełni się Pani marzenie i będzie przy Pani dorastała córeczka.Jest Pani w mojej modlitwie o uzdrowienie. Pozdrawiam serdecznie????
W jakim my kraju żyjemy że o pomoc w takich przypadkach nie możemy liczyć na państwo. Pani Aniu życzę wiary i sił na walkę bo wygra ja Pani.
Chciałabym zobaczyć jeszcze jak moja córeczka dorasta, bawi się i pokazać jej jaki piękny jest świat - niby w czym jest taki piękny, prosze o odpowiedz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!