metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.01.2020 12:16

NALTREKSON proszę poczytać . Znam przypadki wyleczenia raka . Dużo Wit D naltrekson kwasy alfa liponowy

41

gość ~gość (Gość)30.01.2020 13:35

Zdrówka

50

gość ~gość (Gość)04.02.2020 09:43

Ludzie kochani, przestańcie doradzać Pani Ani, jakie to witaminy i co powinna zarzywać, bo na to wszystko potrzeba środków finansowych , oraz gdzie powinna się udać w celu ich pozyskania. Ta kobieta jest kochającą matką i ponad wszystko chce żyć dla swojej córki. Wesprzyjmy ją więc, aby mjała większą szansę na wyleczenie, oraz by spełniło się jej marzenie o doczekaniu pełnoletności córki.

41

gość ~gość (Gość)05.02.2020 21:57

Proszę kupić sobie colostrum.to tak zwana siara która ma zbawienne korzyści przede wszystkim przy nowotworach.

51

gość ~gość (Gość)22.02.2020 09:09

Niestety kiepsko to wygląda... Przy przerzutach do kości ach...

30

gość ~gość (Gość)05.03.2020 07:41

Zdrowia dla pani Aniu

20

Pamela.Szyk Pamela.Szykranga29.03.2020 18:22

Jestem po kolejnych cyklach chemioterapii. Pierwszy raz słyszę o takim rodzaju chemii, pytałam nawet swojego onkologia też nie słyszał. Może Pani napisać co to za chemia i czy w Polsce miała Pani podawaną?

20

Basia.Maciąg Basia.Maciągranga05.03.2020 16:44

Witam pani Aniu. Na piczatek ciekawi mnie ,w którym Piotrkowie pani mieszka, bo jeśli to niedaleko Lublina, to ja mam do pani rzut beretem.... mam na imię Basia i borykam sie z taką samą chorobą jak pani od 2 lat. Ja jużteż mam przerzuty na kości, wątrobę i nerkę. Jednak walczę z nią zawzięcie i nie daję sie. Narazie wygrywam. Ba , co ja mówię.... wygram, bo kocham życie, rodzinę , przyjaciół i wszystko co mnie otacza i cieszy, więc nie może być inaczej.... mam wielką ochotę spotkać się z panią i pogadać.... bardzo proszę o jakiś odzew. Pozdrawiam serdecznie i życzę nie zdrowia, bo z nim różnie bywa, ale wytrwałości i cierpliwosci...Basia

80

Viva Vivaranga22.05.2020 12:15

Witam Pani Aniu. Zachęcam do skierowania Pani uwagi na tę nową, alternatywną stronę medycyny. Stara, konwencjonalna miała już swoje "5 minut". Proszę o kontakt telefoniczny, postaram się przedstawić Pani bardzo skuteczną w przywracaniu homeostazy technologię, bez skutków ubocznych i chemii. 609852121 Jestem w Piotrkowie.

20

gość ~gość (Gość)07.04.2020 20:11

Dziś jest ciężko jutro będzie lepiej wierzę że będzie Pani zdrowa. Wszystko będzie dobrze dzięki najlepszemu lekarzowi Jezusowi. Pozdrawiam i będę pamiętać w modlitwie o Pani.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat