Pan Macierewicz pewnie zrobił więcej ? A jednak wielu Piotrkowian go uwielbia. Pytam się ... za jakie zasługi.
tylko to potrafila zrobić dla piotrkowa.
nic innego sobie nie przypominam.
A ja lubie z Radziszewską jeździc, dzieci zadowolone i niektórych ludzi spotykam od 15 lat. Zalewajka smakowała i niech gadają co chcą jest okazja pogadać ze wszystkimi, jak zaczynała 16 lat temu nikt w okolicy nie organizował rajdów było zawsze ponad 1400 osób a teraz wszyscy dzisiaj też był jakis PTTK, to jest 400 . Niech każdy zrobi jedną rzecz to z jednego zrobi się 1000. I tyle co mam do powiedzenia.
Oczywiście najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy w rajdzie nie pojechali ...
No widzita ludzie? Gdyby nie Radziszewska, to byśta se na rowerze nie pojeździli!
PO - Profesjonalne Ogłupianie; i rajd rowerowy zrobią, i ciapatych sprowadzą... Ku uciesze gawiedzi, rzecz jasna...
Jeśli chodzi wam o panów policjantów i zapalone jedno światło w motorku to jest to jak najbardziej prawidłowe :) Ci co sie czepiaja albo bez prawka albo na douczenie :)
Jak zwykle bardzo udany rajd. Ogromnna ilość upominków. Każdy uczestnik dostał nagrode. 25 dla mnie i mojej rodziny wybór jest prosty.
Na rajdzie byłam pierwszy raz. Bardzo dobrze zorganizowany. Rodzinna atmosfera, wszyscy uśmiechnięci i życzliwi wobec siebie. Za rok pojade jeszcze raz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!