Dlaczego policja nie sprawdza przed jazdą swoich motorków?Panowie powinni się sami ukarać lub poprosić o łagodny wymiar itd.
Coś pani marszałek często w naszej dziurze widać... . Czyżby się bała, że dwójka z listy może nie wystarczyć i szykuje się kogoś podsiąść...?
Muszę iść z pretensjami do mojego okulisty,on mnie oszukuje,ja tych kilkuset rowerzystów nie widziałem.A akurat przejeżdżałem tamtędy tuż przed startem .
co ty jadasz że takie głupoty gadasz ? kiełbasa wyborcza to by7 była jakby to był pierwszy rajd, ale to już 16 edycja, więc z kiełbasa to niewiele ma wspólnego...
Tylko tyle umie robic dla Piotrkowa to wstyd ale tacy ludzie z PO nie maja za grosz wstydu i honoru by jeszcze pokazywać sie wśród ludzi i agitować do wyborów
O i pani Radziszewska się ujawniła ciekawe czemu czyżby wybory się zbliżały
Dlaczego nie bylo mediow na rajdzie PTTK prazonego ziemniaka.Radziszewska wazniejsza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!