metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Renata 123 ~Renata 123 (Gość)31.10.2011 14:38

Ale kretyni. Żal czytać.

00

spiryt ~spiryt (Gość)31.10.2011 15:54

...W sprawie najmłodszego nietrzeźwego policjanci przeprowadzą odrębne postępowanie, podczas którego będą ustalać okoliczności spożywania przez niego alkoholu... HA!!! DOBRE! Czyli co i w jakim tempie było pite, następnie jakie było naczynie wykorzystane do tej zbrodni... To będzie sprawa stulecia!!!

00

szczawik szczawikranga31.10.2011 16:29

kur** zacznijcie wieszać takich debili na drzewach przy wjeździe do miasta, jako przestroga dla innych.

Komentarz był edytowany przez autora: 31.10.2011 16:29

00

Aman Amanranga01.11.2011 01:15

Cytuję:
Z kolei 24-latek odpowie za kierowanie pojazdem w stanie nietrzeźwości, grozi mu do 2 lat pozbawienia wolności, zakaz kierowania pojazdami i grzywna.

Dostanie w zawiasach a potem będzie jeździł jak dawniej tylko, że bez prawka. Choć może on go wcale nie miał.

00

tomek666 ~tomek666 (Gość)01.11.2011 07:52

Do szczawika - "kur** zacznijcie wieszać takich debili na drzewach przy wjeździe do miasta, jako przestroga dla innych."
Może od tego jest sąd, a nie ty

Komentarz był edytowany przez autora: 01.11.2011 07:54

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga01.11.2011 09:04

"Aman" napisał(a):
Dostanie w zawiasach a potem będzie jeździł jak dawniej tylko, że bez prawka. Choć może on go wcale nie miał.

I potem będą kolejne tragedie, jak ta wczorajsza: http://lublin.naszemiasto.pl/artykul/1144505,wypadek-w-wielkolesie-nie-zyje-8-letni-rowerzysta,id,t.html

Cytuję:
W poniedziałek po godz. 15 w miejscowości Wielkolas (gmina Abramów) 30-letni kierujący samochodem osobowym marki opel potrącił 8-letniego rowerzystę. Chłopiec zmarł po długiej reanimacji. Kierowca opla miał 0,5 promila alkoholu w organizmie. Okazało się, że 30-latek nie po raz pierwszy prowadził pod wpływem alkoholu. - 17 października został zatrzymany do kontroli przez lubartowskich policjantów w miejscowości Łucka. Miał około promila alkoholu w organizmie. Stracił wtedy uprawnienia do kierowania pojazdami - mówi Artur Marczuk z lubartowskiej policji.
Chłopiec zginął w pobliżu swojego domu. Kierowca oprócz prawa jazdy nie posiadał też ważnych badań technicznych oraz ubezpieczenia auta.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.11.2011 09:05

00

szczawik szczawikranga01.11.2011 12:01

"tomek666" napisał(a):
Może od tego jest sąd, a nie ty

ja nie mam zamiaru nikoga sadzic, bo nie mam na to czasu i zdrowia, od tego jest sad, ale bezradny wobec slabego prawa i glupoty ludzi.. dopiero jak sie cos stanie zlego to jest placz i ''ja nie chcialem/am''..

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat