...W sprawie najmłodszego nietrzeźwego policjanci przeprowadzą odrębne postępowanie, podczas którego będą ustalać okoliczności spożywania przez niego alkoholu... HA!!! DOBRE! Czyli co i w jakim tempie było pite, następnie jakie było naczynie wykorzystane do tej zbrodni... To będzie sprawa stulecia!!!
kur** zacznijcie wieszać takich debili na drzewach przy wjeździe do miasta, jako przestroga dla innych.
Dostanie w zawiasach a potem będzie jeździł jak dawniej tylko, że bez prawka. Choć może on go wcale nie miał.
Do szczawika - "kur** zacznijcie wieszać takich debili na drzewach przy wjeździe do miasta, jako przestroga dla innych."
Może od tego jest sąd, a nie ty
I potem będą kolejne tragedie, jak ta wczorajsza: http://lublin.naszemiasto.pl/artykul/1144505,wypadek-w-wielkolesie-nie-zyje-8-letni-rowerzysta,id,t.html
ja nie mam zamiaru nikoga sadzic, bo nie mam na to czasu i zdrowia, od tego jest sad, ale bezradny wobec slabego prawa i glupoty ludzi.. dopiero jak sie cos stanie zlego to jest placz i ''ja nie chcialem/am''..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!