metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
m@teusz ~m@teusz (Gość)23.09.2017 09:43

Ja już się pomału przyzwyczajam z myślą że mediateka powstanie . Pewnie można by te 40 milionów przeznaczyć na coś co moim zdaniem na prawdę przyniesie zyska dla miasta np wybudowanie aquaparku z prawdziwego zdarzenia bo w mieście takiego obiektu nie ma (basen na belzackiej z jedną zjeżdżalnia się nie liczy :) ). Ale jak już ma powstać to mam tylko nadzieje że Mediateka będzie działać i funkcjonować w całość przez cały czas i że będzie na nią stać każdego mieszkańca (no dobra większość) a nie tylko tych z wyższych sfer. Mam nadzieje że nie będzie jak z "starym aresztem " gdzie gdyby nie biedronka i restauracja obiekt byłby do zamknięcia , albo fokusem gdzie coraz mniej ludzi tam zagląda . Jeśli radni , Prezydent zagwarantują że Mediateka będzie otwarta w całej okazałość przez cały czas (długie lata a nie na początek na pokaz ) , że po pół roku nie będą pozamykane sale z karteczką chwilowo nieczynne , awaria które już nigdy nie będą otwarte , to jestem w stanie ugodowo spojrzeć na budowę mediateki z przyszłością dla naszych dzieci

03

Witek ~Witek (Gość)21.09.2017 11:33

To logiczne każdy jest przeciw a w dodatku na kredyt widać Kneset naciska na miasto bo innego wytłumaczenia nie ma gdyż nie mogą się doczekać kiedy odbiorą synagogę

1012

okok ~okok (Gość)22.09.2017 21:56

Czy on najpierw wytłumaczył pytanym, co to jest mediateka? Czy tak od razu o 40 milionach im wyjechał.
Wszystko z tej mediateki jest w necie, wystarczy się gdzieniegdzie zalogować, czasem zapłacić 2 zł.
Ale takie akcje to głupota.

53

99 ~99 (Gość)23.09.2017 13:16

Przepraszam kiedy w Piotrkowie poloza asfalt, wynalazek Rzymian z 1 wieku przed nasza era..??

40

jimbim jimbimranga23.09.2017 17:57

ktoś już to napisał i ja się powtórzę; mediateka tak, ale nie na kredyt, wszystko można, dopłacić do jakiegoś finansowania mniej lub więcej kasy ale całość w kredycie absolutnie.
A pan radny Sokalski, akcja po czasie i pod publikę przed wyborami aby pokazać, że jest ktoś taki w radzie miasta:)

21

ares1 ~ares1 (Gość)23.09.2017 21:24

Panie prezydencie brawo :)))

30

gość ~gość (Gość)24.09.2017 08:54

Pani radny siejesz propagande czy mzdz troche honoru?

25

ares1 ~ares1 (Gość)24.09.2017 17:26

Ile to już podpisów zebranych że tak zapytam??? :)))

31

aressss ~aressss (Gość)22.09.2017 22:03

Na zdjęciu widać jakby był wczorajszy, po syto zakrapianej imprezie.

45

Przejezdny ~Przejezdny (Gość)25.09.2017 13:15

Pogoda jest ładna, więc Fakiry mogą grać w amfiteatrze.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat