A może by ktoś pomyślał o opiece zdrowotnej mieszkańców Piotrkowa, bo mogą zamknąć oddział wewnętrzny w szpitalu na Roosevelta i trzeba będzie jeździć do miast ościennych.
tyle bedzie ludzi w mediatece co do południa w focusie a nawet mniej z miasta ludzie uciekaja bo nic tu nie ma
na co komu mediateka !!! nie powinno być to stawiane za pieniądze miasta.
Panie Prezydencie co Tacy Ludzie robią w Radzie Miasta? przecież to wstyd i hańba dla Piotrkowa, te zdjęcia na tle Biedronki urągają jakiejkolwiek godności
I rozumiem, że każdy Piotrkowianin, będzie przez mediatekę wykształcony, zacznie czytać książki i podnosić kwalifikacje. Super. Jak przez to zlikwidujemy pomoc społeczną w Piotrkowie i powiecie to budujmy tą mediatekę jak najszybciej. Zatrudnimy tam tam ludzi, pracujących w pomocy społecznej, bo ta będzie wtedy zbędna, a wszyscy wysoko wykwalifikowani znajdą pracę w Moszczenickiej Strefie Inwestycyjnej jako programiści Googla i fejsbuka!!!
Chciałabym oddać mój głos na nie !!,w naszym mieście nie jest nam potrzebna mediateka -dla czego ponieważ w naszym mieście nie mamy takiej potrzeby obecna biblioteka w zupełności nam starczy. Takie pieniądze zainwestować można w zupełnie coś innego. W sport np. w piłkę nożna dla dzieci są kluby w Piotrkowie co potrzebują pomocy finansowej, tam można zainwestować w rozwój młodzieży. Mamy piękne jezioro bugaj gdyby tam zainwestowano te pieniądze to większość mieszkańców była by na pewno zadowolona ,wystarczyło by posprzątać w około stawu tak jak i w nim samym, zrobić nowe ławki ścieżki rowerowe ,plac zabaw dla dzieci i tam Piotrkowianie by chętnie spędzali czas na świeżym powietrzu.W Piotrkowie brak takiego miejsca gdzie można wybrać się na spacer z rodziną ,lub przejść się z psem ,pojeździć na rowerze,pobiegać a w upalne dni popluskać się nad naszym bugajem ,poleżeć na trawie lub poopalać się na słoneczku.
Mediateka nie jest potrzebna nam w naszym mieście.
Nie potrzeba nam takiego długu 40mln.
Jestem 3xtak za MEDIATEKĄ. Za biblioteką - 3xnie. Myślę o młoydm pokoleniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!