metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
erazm fetke ~erazm fetke (Gość)24.09.2013 16:53

"piotrkowiankajedna" napisał(a):
Pan Dziemdziora, to chyba jedyny radny, który robi coś dla tego miasta

Nie chyba i nie jedyny. Jest jeszcze radna Jadwiga Wójcik i radna Magdalena Kwiecińska. Obie robią niezłe wrażenie podczas obrad rady miasta.

00

Kolt ~Kolt (Gość)24.09.2013 17:30

Panie Radny na Pana miejscu zastanowiłbym się czy nie ścigać karnie osoby o nazwie "stary" KTÓRA TO WEDŁUG MNIE PANA OBRAŻA i publicznie narusza pana godność. Ma pan takie prawo a organy ścigania dotrą do komputera z którego zostało to napisane. Poki co jako mieszkaniec osiedla słowackiego północ dziękuję za zabieganie o nasze sprawy mam tu na myśli budowe parkingu przy ulicy modrzewskiego.

00

Plijz ~Plijz (Gość)24.09.2013 18:16

Pewnie i tak była w planach do roboty, ale jak się napisze, że "radny się doprosił", to inaczej brzmi, niż "urzędnicy wpisali w plan", prawda? Odrobinę rzetelności. Chociaż ODROBIĘ, plijjjz.

00

czołg ~czołg (Gość)24.09.2013 18:19

"Lucek" napisał(a):

Nie jedyny. Tylko JEDYNY, o którym pisze ten portal.

00

ares1 ~ares1 (Gość)24.09.2013 18:28

Janek nie pękaj i rób swoje :)))

00

Lucek ~Lucek (Gość)24.09.2013 18:36

Niech każdy, kto chciałby, aby Dziemdziora został prezydentem miasta napisze komentarz "Jestem za". Tylko, żeby serwer wytrzymał!

00

P..........anin P..........aninranga24.09.2013 19:27

A mnie się wydaje, że ten odcinek drogi wejdzie do planu, ponieważ do dawnej siedziby Banku Narodowego ma się przeprowadzić Starosta Piotrkowski?!?!?!?!?
Jak to by wyglądało? Siedziba Starostwa a droga do bani. Czyżby przypadek?!?!?!?

00

janusz ~janusz (Gość)24.09.2013 19:27

~Kolt - jakie sciganie ???? smieszne sa takei jakies scigania...kazdy powinien miec prawo sie wypowiedziec i nalezy wysluchac nawet tych zlych komentarzy ! :)

00

lewak ~lewak (Gość)24.09.2013 20:01

jest jeszcze jeden radny który dba o Piotrkow to Najmłodszy radny SLD który zamiast iść na REFERENDUM przywiązał się do psiej budy (i niech tam zostanie)LEWAK

00

gosc ~gosc (Gość)24.09.2013 20:03

Radni biorą diety- to pewien rodzaj wynagrodzenia za "pracę społeczną" na rzecz mieszkańców. Jakby podzielił dietę na godziny poświęcone na tę pracę- to ciekawe komu jaka stawka by wyszła.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat