Właśnie od tego są radni, więc nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc "pupilek".
Nie do końca się zgodzę z tym ostatnim miejscem. Poza tym choć on jeden próbuje coś zadziałać, lepiej lub gorzej, ale przynajmniej wykazuje jakieś chęci ;)
Pan Dziemdziora jest jedynym radnym ktoremu rzeczywiscie zalezy na tym jak zyje sie nam mieszkancom Piotrkowa.Mozecie sie panstwo wysmiewac,szydzic czy tez nazywac go pupilkiem a ja wiem swoje.Z jaka sprawa sie tylko do niego zwrocic to napewno sie nia zainteresuje a co najwazniejsze probuje to zalatwic.Nie sa mu obojetne sprawy mieszkancow.Jest on w stalym kontakcie z mieszkancami,widzi i czuje nasze problemy.Dobrze by bylo aby pozostali radni podobnie zajmowali sie naszymi sprawami a nie zajmowali sie tylko klotniami politycznymi i walka o stolki
I Jako jedyny z radnych SLD zasiadających w obecnej radzie miasta. Żaden Brylski i żadna Ziółkowska. Żaden Bujak i żaden Ostrowski.
Ten radny niech nie będzie taki św. Niech sobie przypomni jak donosił na ludzi w Milicji. - Pozdrawiam. kolega z tamtych lat.
pupilek ??? jesli by nic nie robil a byl promowany to mozna by tak nazwac tego pana...ale ten pan widac ze cos robi !! tak wiec normalne ze jest chwalony...
Pan Dziemdziora, to chyba jedyny radny, który robi coś dla tego miasta
Niech każdy, kto chciałby, aby Dziemdziora został prezydentem miasta napisze komentarz "Jestem za". Tylko, żeby serwer wytrzymał!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!