metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hello ~hello (Gość)14.05.2022 17:01

Panie radny Janik, a ja domagam się równego traktowania zwykłych ludzi i członków pana partii. Ja też chcę do jakiejś rady nadzorczej.

42

To ja ~To ja (Gość)14.05.2022 14:57

Gdyby się co niektórym nie opłacało, to by tam nie handlowali.
Przykładowo handlujący sprzedaje 10 bluzek, 7 par spodni i 15 sukienek. Do fiskusa zgłasza sprzedaż 4 bluzek, 3 par spodni i 9 sukienek.
Z obudwu stron w tym przypadku są kanciarze.

04

go?ć_miro ~go?ć_miro (Gość)15.05.2022 08:34

Tym to zawsze nie pasuje przyjadą z powiatu i się żądza podnieś im jeszcze za metr i tak zapłacą my tez płacimy za ich towar grube pieniądze ciagle płaczą i mało im

30

Dr. Vinci ~Dr. Vinci (Gość)15.05.2022 08:46

czytam komentarze i tu ciagle bez zmian...polak byl i jest zawistny ...zazdrosny ...
Byle jemu bylo dobrze a drugi moze glodem przymierac... Za cholere nie ma wspolnoty.

30

Pozdro ~Pozdro (Gość)13.05.2022 20:09

Dostał ktoś, kiedyś paragon za zakupy na targowisku?
A wyszedł ktoś kiedyś z marketu bez otrzymania paragonu?
Każdy z nas wie jak odbywa się taki handel wiec nie wiem po co te protesty i ?sztuczne? stwarzanie problemów. Zawsze można wynająć lokal i otworzyć warzywniak jeśli opłaty na targowisku są za wysokie, a i na głowę padać nie będzie jesienią.

66

Emeryci biedni ~Emeryci biedni (Gość)13.05.2022 21:31

A my prosimy z całego serca o MZK od Piomy na Gęsia Brzeźnicka emeryci bo już nie wiemy kogo prosić chyba zgłosimy na Warszawę

14

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat