A my prosimy z całego serca o MZK od Piomy na Gęsia Brzeźnicka emeryci bo już nie wiemy kogo prosić chyba zgłosimy na Warszawę
Dostał ktoś, kiedyś paragon za zakupy na targowisku?
A wyszedł ktoś kiedyś z marketu bez otrzymania paragonu?
Każdy z nas wie jak odbywa się taki handel wiec nie wiem po co te protesty i ?sztuczne? stwarzanie problemów. Zawsze można wynająć lokal i otworzyć warzywniak jeśli opłaty na targowisku są za wysokie, a i na głowę padać nie będzie jesienią.
czytam komentarze i tu ciagle bez zmian...polak byl i jest zawistny ...zazdrosny ...
Byle jemu bylo dobrze a drugi moze glodem przymierac... Za cholere nie ma wspolnoty.
Tym to zawsze nie pasuje przyjadą z powiatu i się żądza podnieś im jeszcze za metr i tak zapłacą my tez płacimy za ich towar grube pieniądze ciagle płaczą i mało im
Gdyby się co niektórym nie opłacało, to by tam nie handlowali.
Przykładowo handlujący sprzedaje 10 bluzek, 7 par spodni i 15 sukienek. Do fiskusa zgłasza sprzedaż 4 bluzek, 3 par spodni i 9 sukienek.
Z obudwu stron w tym przypadku są kanciarze.
Panie radny Janik, a ja domagam się równego traktowania zwykłych ludzi i członków pana partii. Ja też chcę do jakiejś rady nadzorczej.
Najlepiej usiąść nic nie robić i tylko liczyć że dostaniecie coś za darmo . Ludzie ogarnięcie się jeśli handlarzom podnoszą ceny to wiadomy każdy za to zapłaci. Ale jak chcecie to niech podniosą im ceny za chwilę będzie jeszcze drożej i w marketach również podnoszą ceny . Ale możecie sobie iść do biedronki kupić nie zawsze taniej i żreć tablice Mendelejewa . Powodzenia nieroby .
Świat nigdy nie będzie sprawiedliwy, bo wszyscy ludzie to szuje, które wraz z rodzinami chciałyby się jak najszybciej i jak najwięcej nachapać.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!