metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
stefan ~stefan (Gość)31.01.2022 16:00

Chojniak zaorany,nie jestem za pisem,ale tu radny Janik ma rację !!!!!!!!!!!!!!!
Dość władzy nauczyciela !!!!!!!!!!!

233

wstyd ~wstyd (Gość)31.01.2022 16:11

Pisiory zakończcie tę błazenadę wreszcie.

611

go?ć_emil ~go?ć_emil (Gość)31.01.2022 16:11

Czyli Chojniak kłamie? Niemożliwe! Pytań jest więcej co do śmieci. Ale one w końcu kiedyś padną? Panie prezydencie proszę już więcej nie utrudniać nam życia. Chyba oboje tak samo mocno kochamy Piotrków Trybunalski. Mi już brakuje do pierwszego, z jednej strony pis nas targa po kieszeni, z drugiej pan.

134

Były pana wyborca ~Były pana wyborca (Gość)31.01.2022 16:26

Dokładnie jak tam ktoś pisze tu potrzeba jest ekonomisty i marketingowca,młodego człowieka.Bo za 5-10 lat to już nie będzie co tu robić,drogi masakra opłaty to samo z całym szacunkiem panie Prezydencie ,ale proszę wrócić do nauczania w szkole ,a rządy w mieście pozostawić nowym młodym ludziom.

133

Gas ~Gas (Gość)31.01.2022 16:57

Można powiedzieć śmiało, że podwyżką śmieci Chojniak tak wkurzył mieszkańców, że prezydent po następnych wyborach będzie mógł powiedzieć tak: ugżązłem w smieciach po uszy dlatego przegrałem. 4 razy głosowałem na Chojniaka, następnego razu już nie będzie.

153

termit ~termit (Gość)31.01.2022 17:11

5 zł za wywóz śmieci od osoby, prywatne umowy!? Sam zawiozę na wysypisko śmieci, dlaczego to jest blokowane, bo ktoś musi się obłowić!? Sortujemy śmieci, i za nasza pracę firmy odbierające śmieci co chwila podnoszą nam opłaty, bo ponoć koszty odbioru rosną!? Kto zgarnia kasę za to że gratis segregujemy śmieci!?

80

danek ~danek (Gość)31.01.2022 18:07

Kolego vvvvv jakby smieci były ważone to dopiero byłaby bonanza . Jeden drugiemu by podrzucał i któregoś pięknego poranka miałbyś ze 20 czarnych worków w swoim ogródku .

81

kiszony ogór ~kiszony ogór (Gość)31.01.2022 18:11

Śmieci w Piotrkowie mogą być tańsze,i nie jest to wybór PiSu czy prezydenta.
Istnieje coś takiego jak dobra wola i kompromis.
Panie prezydencie nie każ nas za to że tu żyjemy.
Pozdrawiam
Ogór

112

goœć_zdzich ~goœć_zdzich (Gość)31.01.2022 17:10

Niech PIS obniży opłaty którymi doi przedsiębiorców i opłaty za śmieci będą niższe. Czyli obniży ZUS, WAT, opłaty środowiskowe, opłaty za składowanie odpadów, paliwo, prąd, gaz, koszty obsługi kredytów i wiele innych. Ponadto rosnące płace minimalne podnoszone przez PIS też przekładają się na koszty tych firm i wszystkich innych. Ludzie prowadzący firmy to nie instytucje charytatywne i za miskę ryżu premiera pracować nie będą. Dziwnym też zbiegiem okoliczności za POPSL płaciło się kilka zł od osoby, a teraz po sześciu latach takie kwoty ?

510

Alan ~Alan (Gość)31.01.2022 15:41

Tak miasto dopłaci tylko z czego może z podwyżek radnych??? Przecież żeby coś dać muszą najpierw zabrać więc podniosą np. podatki od nieruchomości a następnie dopłacą do śmieci.Politycy wiedzą że większość ludzi to głupcy dlatego tak manipulują nimi.

104

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat