metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)27.01.2013 19:43

"Jan-Dziemdziora--radny" napisał(a):
a ponadto ze skupieniem słuchałem również hymnów pochwalnych w wykonaniu radnych z GTW a ponadto miałem do wykonania obowwiązki wobec żony - ha !

Podobno klasie robotniczej najbardziej smakuje szampan pity ustami ich przedstawicieli.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

PRAWICA ~PRAWICA (Gość)27.01.2013 19:01

Dziwię się że nie załatwiłeś tych witaczy na koncercie noworocznym wspaniale się bawiłeś razem z Ostrowskim i Chojniakiem

00

as ~as (Gość)27.01.2013 17:24

Kiedyś byłem jedynym asem na tym portalu. Teraz widzę, że nawet gazety się pode mnie podszywają. No, ale co zrobić? Podobno plagiat to najwyższa forma docenienia :)

00

Dzielna forever ~Dzielna forever (Gość)27.01.2013 17:30

"Witacze" takie jak ten widniejący na zdjęciu powinny być odrestaurowane, a nie wymienione. Tablice za 500 zł wyglądają ładnie, ale tylko przez krótki okres. Można je zniszczyć kamieniem o wielkości pięciozłotówki. Osobiście nie znoszę inwestycji pt "Patrz ale nie dotykaj", której cechują teraźniejszość.
P.S. Swoją drogą dziwi mnie brak pomysłów, a nawet brak ściągania pomysłów np. z PRLu. Obejrzyjcie starsze zdjęcia i zwróćcie uwagę ile było kolorowych "pleców" lub "szczytów" budynków, które z daleka oznajmiały, że jest się w Piotrkowie Trybunalskim. Dziś można jedynie dowiedzieć się, że ziemniaki są po 1,20, a mortadela najlepiej wchodzi z Cichopkową w galerii.
[b]Powtórzcie dobre pomysły!!!

00

gość ~gość (Gość)27.01.2013 14:25

dopiero coś zrobią jak jakiś złomiarz ukradnie "witacze" i wtedy będzie trzeba wstawić nowe ...

00

daro123 ~daro123 (Gość)27.01.2013 14:53

Proponuję umieścić popiersie prezydenta Chojniaka wraz z tiarą na głowie - idealne. Profil może nie Cezara ale wzamian pątnicy nie pod Jasną Górę tylko z krwawiącymi kolanami pod magistrat.

00

obiektywny ~obiektywny (Gość)27.01.2013 15:03

Obecne "witacze"są pomyslem piotrkowskich artystow , jednym z nich jest Pan Jerzy Ziołkowski- artysta plastyk .który posiada prawa autorsskie do tych elementow. Bez zgody autora nie wolno zmieniać , dlatego pozostaje ich odnowić i to wszystko. Dodatkowy argument , że jest to najtaniej. Niech wladze miasta zajmą się poważniejszymi problemami dla mieszkańcow. Wybory nowej wladzy się zbliżają.

00

ancora ~ancora (Gość)27.01.2013 12:56

te fleje z działań artystycznych niech sobie odpuszczą, bo nasi rodzimi artyści to się nadają do tarcia chrzanu i ich działania psują wizerunek, znajomi moi np z Łodzi to ryją jak widzą te pseudo rzeźby, na które idą ciężkie pieniądze i wracając do tematu witaczy, ja bym osobiście je odmalowała, jestem sentymentalna i na żadne inne wymyślne bym nie wymieniała, a pan Dziemdziora to niech nie zajmuje się takimi pierdołami tylko niech zadziała nad poprawnym przejazdem pod swoim blokiem, gdzie z ulicy jest parking zrobiony i tym samym w obecnych warunkach pogodowych ciężko jest przejechać autem

00

Jan Dziemdziora - radny ~Jan Dziemdziora - radny (Gość)27.01.2013 12:26

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Redaktor Maj
Redaktor Majranga
2 godziny temu, 10:41
Radny Dziemdziora apeluje o wymianę "witaczy". Miał okazję o tym porozmawiać na koncercie noworocznym, a nie, przepraszam słuchał Wodeckiego, nie miał czasu.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

a ponadto ze skupieniem słuchałem również hymnów pochwalnych w wykonaniu radnych z GTW a ponadto miałem do wykonania obowwiązki wobec żony - ha !

00

gość ~gość (Gość)27.01.2013 12:35

Jakie miasto taki "witacz".

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat