I właśnie dlatego nie głosowałem na obecnego prezydenta. O podwyżce wiadomo było jeszcze przed wyborami, bo prezydent miał już gotową Uchwałę w tej sprawie. Wiem co piszę. Wystarczyło popytać trochę na mieście. Wyborco Krzysztofa, teraz płacz i płać. Tytuł, że to Rada Miasta zdecydowała - to jakaś parodia. Pan prezydent spokojnie poczekał do wyborów i teraz zaczyna działać. Ma większość w Radzie, więc to nie Rada decyduje, a pan Prezydent...
Nauczcie się wreszcie, drodzy Wyborcy, myśleć.
Pierwszy raz popieram Chojniaka i Jego podwyżki!!! Tak trzymać!!!Masz mój głos w następnych wyborach!!! Mieszkańcy muszą znać swoje miejsce w szeregu!!! Brawo Krzysiek!!!
Oj populiści!!!! Jak dobrze, że to nie Wy decydujcie, wszystko darmo darmo darmo!!!!
Mieszkańcy zapłacą za bilety to nie pójdą do kina, moku, teatru, na basen, na koncert, na piwo itd. Niestety nasze zarobki są najmarniejsze w kraju. Kultura zupełnie upadnie. Rachunki, jedzenie i konieczne dojazdy a reszta.........
Ciekawi nas kto był ZA a kto Przeciw???? Pytaja Pasażerowie MZK /jeżdżący/
Zaznacza, aby zmian nie nazywać podwyżkami ?? Tak nazywanie sprawy to śmiech prosto w twarz mieszkańcom !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!