Oj - cofnijmy się pamięcią jak JEDEN RADNY czytał komiksy na PŁATNYCH posiedzeniach Zarządu Miasta .Nie wiem czy tak jest , ale tak BYŁO, że płatny był JEDEN dzień JEDNORAZOWO za wszystkie komisje jakie w danym dniu się odbywały, a nie każda komisja osobno.
Brawo p Gajda wszystkich Pan pokaże i to na pierwszej stronie tłustym drukiem. Dostali się do koryta i nasze pieniądze chcą kosic. Robić się nie chce. Dobrze ze na nich nie głosowałam mam czyste sumienie
Jak zapowiedział prezes Rżanek w 2019 roku przewiduje się podwyżkę za wodę i ścieki w wysokości 2%-7%.
Bo kocham Piotrków całym sercem i portfelem.
Pan M Błaszczyński niech lepiej zajmnie się leczeniem dokładnym ludzi
I co z tego wszystkiego wynika??? Pozorowanie pracy na nikomu niepotrzebnych etatach, których utrzymanie wysysa z podatnika ile się da...masakra.
Brawo pan Gajda ! Tak trzymać... Pokazywać wszelkie patologie suwerenowi. Z tłumaczenia wiceprzewodniczącego rady p.Staszka, wynika jasno, że ważniejsze jest spotkanie z "interesantem" niż obecność od początku do końca na komisji RM która dotyczy funkcjonowania całego miasta ! ! !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!