metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Violettka ~Violettka (Gość)06.08.2019 16:47

Fantastyczna piątka, nieprawdaż.

31

janosik ~janosik (Gość)06.08.2019 14:00

A ja jestem zaniepokojony sytuacją w kraju łamanie prawa brak wykonania wyroków Sądu Najwyższego latania Rządowymi samolotami za nasze pieniądze przez członków rodzin obecnych włodarzy na Wiejskiej

134

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:04

Pisowskie przedwyborcze bicie piany przecież od dawna wiadomo że porodówka będzie w tym samym miejscu jak jest tylko szpital wojewódzki będzie ją prowadzić. Ustalone to ze związkami starosta i Wicemarszałkiem a ci się tetaz po 3 miesiącach budzą. Propaganda

82

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:11

Rządamy by ten szpital został ...Jest wspaniała porodówka wszystko wyremontowane za nasze pieniądze..Władze niech dołożą funduszy i zmienić i nadzorować zarząd szpitala.Jest tam wielki parking można spokojnie chorych odwiedzać...A nie jak na Rakowskiej wielki szpital A nie ma gdzie parkować czy chorych zawieź.Byłam z dzieckiem na izbie przyjęć miła profesjonalna obsługa lekarze też wspaniali.Zawsze znajdzie się czarna owca.URODZIŁAM TAM CZWORO DZIECI I CHCE BY TEN SZPITAL RATOWAĆ A NIE TYLKO WSZĘDZIE PALIATYWNY...GDZIE MAMY JEŹDŹIĆ DO BEŁCHATOWA CZY ŁODZI ZADBAJMY O NASZE WSPÓLNE DOBRO

81

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:07

Chyba pan pielużek na Posły będzie szedł, a niech się zorientuje jak wszystkie szpitale pis niszczy rękoma samorządów i wtedy głos zabierze

64

gość ~gość (Gość)06.08.2019 13:57

Jak dwa lata temu chodziły słuchy o likwidacji to się tym nikt nie przejmował. A teraz jak już sytuacji nie da sie odkrecic i nie ma co ratować to się nagle wszyscy obudzili. To ja sie pytam gdzie byli wczesniej?

84

oo matko ~oo matko (Gość)06.08.2019 14:26

przecież w każdym powiecie porodówka ma poważny problem!!! ludzie możecie sprawdzić!!
A radni PiSu co? to wasz rząd doprowadził do takiej sytuacji. jeżeli ktoś się zagłębi to zrozumie że rząd chce wykończyć wszystkie powiaty

85

gość ~gość (Gość)06.08.2019 15:15

Po co 3 lata temu remontowano szpital kto odda pieniądze wykorzystane na remont czy ktos za to odpowie. Już 3 lata temu mówiono o powołaniu Zol należy to dokładnie zbadać wyciągnąć konsekwencje

81

Klik ~Klik (Gość)06.08.2019 15:02

Szpital sprywatyzować dla pana starosty doktora nauk medycznych .

92

P51 ~P51 (Gość)06.08.2019 14:51

Stara PiSowska mantra. Zalecam zmniejszyć niebotyczny poziom hipokryzji partyjnej. W mediach zbawcy narodu, a w realu zbawcy rydzyka. Tam płynie rzeka pieniędzy, nie na szpitale. A że kampania wyborcza w pełnym pędzie, to działacze PiSu wypełniają wolę partii zwiększając aktywność „na polu” i „odcinku”. Nieważne, że kłamstwo, ważne, by suweren widział „aktywność” i „zaangażowanie” !

84

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat