metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
oo matko ~oo matko (Gość)06.08.2019 14:26

przecież w każdym powiecie porodówka ma poważny problem!!! ludzie możecie sprawdzić!!
A radni PiSu co? to wasz rząd doprowadził do takiej sytuacji. jeżeli ktoś się zagłębi to zrozumie że rząd chce wykończyć wszystkie powiaty

85

gość ~gość (Gość)06.08.2019 13:57

Jak dwa lata temu chodziły słuchy o likwidacji to się tym nikt nie przejmował. A teraz jak już sytuacji nie da sie odkrecic i nie ma co ratować to się nagle wszyscy obudzili. To ja sie pytam gdzie byli wczesniej?

84

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:07

Chyba pan pielużek na Posły będzie szedł, a niech się zorientuje jak wszystkie szpitale pis niszczy rękoma samorządów i wtedy głos zabierze

64

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:11

Rządamy by ten szpital został ...Jest wspaniała porodówka wszystko wyremontowane za nasze pieniądze..Władze niech dołożą funduszy i zmienić i nadzorować zarząd szpitala.Jest tam wielki parking można spokojnie chorych odwiedzać...A nie jak na Rakowskiej wielki szpital A nie ma gdzie parkować czy chorych zawieź.Byłam z dzieckiem na izbie przyjęć miła profesjonalna obsługa lekarze też wspaniali.Zawsze znajdzie się czarna owca.URODZIŁAM TAM CZWORO DZIECI I CHCE BY TEN SZPITAL RATOWAĆ A NIE TYLKO WSZĘDZIE PALIATYWNY...GDZIE MAMY JEŹDŹIĆ DO BEŁCHATOWA CZY ŁODZI ZADBAJMY O NASZE WSPÓLNE DOBRO

81

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:04

Pisowskie przedwyborcze bicie piany przecież od dawna wiadomo że porodówka będzie w tym samym miejscu jak jest tylko szpital wojewódzki będzie ją prowadzić. Ustalone to ze związkami starosta i Wicemarszałkiem a ci się tetaz po 3 miesiącach budzą. Propaganda

82

janosik ~janosik (Gość)06.08.2019 14:00

A ja jestem zaniepokojony sytuacją w kraju łamanie prawa brak wykonania wyroków Sądu Najwyższego latania Rządowymi samolotami za nasze pieniądze przez członków rodzin obecnych włodarzy na Wiejskiej

134

Violettka ~Violettka (Gość)06.08.2019 16:47

Fantastyczna piątka, nieprawdaż.

31

Ewita ~Ewita (Gość)06.08.2019 17:11

A ten pan w okularach to lepiej zamiast tym by się szkołami i podwyżkami dla nauczycieli zajął bo za to chyba mu płacą.

60

Hipokryzja ~Hipokryzja (Gość)06.08.2019 17:14

Czyżby ich rząd najpierw to robi a oni protestują. Żenada https://oko.press/eutanazja-szpitali-powiatowych-rzad-chce-likwidacji-150-z-nich-ale-nie-ma-odwagi-powiedziec-tego-wprost/

52

gość ~gość (Gość)06.08.2019 16:41

A może państwo radni z pis wystąpią do marszałka kuchcinskiego. Za to co wylatal niejeden szpital by uratowali. A tak to tylko jak widać na zdjęciu Posady i Stołki tfu Premie i Samoloty dla swoich.

72

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat