przecież w każdym powiecie porodówka ma poważny problem!!! ludzie możecie sprawdzić!!
A radni PiSu co? to wasz rząd doprowadził do takiej sytuacji. jeżeli ktoś się zagłębi to zrozumie że rząd chce wykończyć wszystkie powiaty
Jak dwa lata temu chodziły słuchy o likwidacji to się tym nikt nie przejmował. A teraz jak już sytuacji nie da sie odkrecic i nie ma co ratować to się nagle wszyscy obudzili. To ja sie pytam gdzie byli wczesniej?
Chyba pan pielużek na Posły będzie szedł, a niech się zorientuje jak wszystkie szpitale pis niszczy rękoma samorządów i wtedy głos zabierze
Rządamy by ten szpital został ...Jest wspaniała porodówka wszystko wyremontowane za nasze pieniądze..Władze niech dołożą funduszy i zmienić i nadzorować zarząd szpitala.Jest tam wielki parking można spokojnie chorych odwiedzać...A nie jak na Rakowskiej wielki szpital A nie ma gdzie parkować czy chorych zawieź.Byłam z dzieckiem na izbie przyjęć miła profesjonalna obsługa lekarze też wspaniali.Zawsze znajdzie się czarna owca.URODZIŁAM TAM CZWORO DZIECI I CHCE BY TEN SZPITAL RATOWAĆ A NIE TYLKO WSZĘDZIE PALIATYWNY...GDZIE MAMY JEŹDŹIĆ DO BEŁCHATOWA CZY ŁODZI ZADBAJMY O NASZE WSPÓLNE DOBRO
Pisowskie przedwyborcze bicie piany przecież od dawna wiadomo że porodówka będzie w tym samym miejscu jak jest tylko szpital wojewódzki będzie ją prowadzić. Ustalone to ze związkami starosta i Wicemarszałkiem a ci się tetaz po 3 miesiącach budzą. Propaganda
A ja jestem zaniepokojony sytuacją w kraju łamanie prawa brak wykonania wyroków Sądu Najwyższego latania Rządowymi samolotami za nasze pieniądze przez członków rodzin obecnych włodarzy na Wiejskiej
A ten pan w okularach to lepiej zamiast tym by się szkołami i podwyżkami dla nauczycieli zajął bo za to chyba mu płacą.
Czyżby ich rząd najpierw to robi a oni protestują. Żenada https://oko.press/eutanazja-szpitali-powiatowych-rzad-chce-likwidacji-150-z-nich-ale-nie-ma-odwagi-powiedziec-tego-wprost/
A może państwo radni z pis wystąpią do marszałka kuchcinskiego. Za to co wylatal niejeden szpital by uratowali. A tak to tylko jak widać na zdjęciu Posady i Stołki tfu Premie i Samoloty dla swoich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!