metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
A Wieśka... ~A Wieśka... (Gość)21.05.2021 15:54

... już nie z PIS?

20

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)20.05.2021 11:43

Ja na miejscu radnych pis to bym się tak bardzo nie zapędzał. A co z reżimem sanitarnym i 50% obłożeniem miejsc siedzących? No chyba że w jednym tygodniu będą obradować radni pis, w drugim radni opozycji, w trzecim Zarząd, a w czwartym cała nieliczna reszta. Acha i jeszcze przegrody z plexi, najlepiej nieprzezroczystej.

1211

historyk ~historyk (Gość)21.05.2021 11:50

Co Łukasz Janik zrobił by 800 letnie miasto dostało dofinansowanie na rozbudowę hali Relax ? - a o tym decyduje aktualnie jego parta jako rządząca w kraju.

13

wolność i demokracja ~wolność i demokracja (Gość)21.05.2021 08:07

A to nie rządzący PIS wprowadził represje covidowe i obostrzenia, grzywny, mandaty, kary administracyjne, pałowanie i gazowanie zwykłych ludzi na zgromadzeniach i z powodu braku szmat na twarzy, a teraz ma dojść jeszcze segregacja szczepionkowa ? Więc gdzie ta demokracja i wolności obywatelskie dla zwykłego Kowalskiego za tych rządów ? Przypomnę, że za rządów PO na demonstracjach i marszach przeciwko nim nikt nas wtedy nie pałował.

52

Ja ~Ja (Gość)22.05.2021 09:29

panie Janik 5 minut na wypowiedź, czas się kończy.... kij ma dwa końce.

00

antydoda* ~antydoda* (Gość)22.05.2021 10:12

PiS. I od razu zły dzień :/

20

Cóż... ~Cóż... (Gość)22.05.2021 10:17

... nie pierwszy raz okazało się, że radni są... bezradni. Tym razem wobec innych radnych, więc może skończmy ten cyrk z demokracją.

10

fot. ~fot. (Gość)21.05.2021 14:00

Trzy osoby na zdjęciu nawet nie wiadomo kto a tyle bicia piany.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat