Pis już się pcha gdzie popadnie. Nie jestem ani z PiSu ani z PO ani z żadnego PSL itp. Zauważcie ludzie że co nowy rząd to ciągnie Polskę w dół. Co rok podnoszone składki OC, teraz zwiększy się akcyza za sprowadzane auta. Ja osobiście dobrze wiem że każdy kraj chce dbać o ekologię ale dajcie ludziom zarobić aby zwykłego Kowalskiego było stać iść do salonu i kupić auto. Zajmijcie się problemami obywateli a nie z roku na rok wszystko podnosicie do góry.
PiS-ury, wy tylko potraficie gadać. Inna partia by się wzięła za zorganizowanie referendum za odwołaniem tego "prezydenta", ale po co, za dużo roboty...
Proszę PODAĆ jakie korytko otrzymała Pani Olejnik po dojściu do władzy Dojnej Zmiany!!!
a choinka za 100 tys. to co? Ewidentny przykład niegospodarności! I co z tego. To co się dzieje w Piotrkowie to połączenie scen z Rejsu i Misia: "Kto za to płaci" Pan płaci, pani płaci - społeczeństwo".
A Ci radni to na urlopach? A może opuścili miejsce pracy ot tak, bo radni???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!