Proszę PODAĆ jakie korytko otrzymała Pani Olejnik po dojściu do władzy Dojnej Zmiany!!!
PiS-ury, wy tylko potraficie gadać. Inna partia by się wzięła za zorganizowanie referendum za odwołaniem tego "prezydenta", ale po co, za dużo roboty...
Pis już się pcha gdzie popadnie. Nie jestem ani z PiSu ani z PO ani z żadnego PSL itp. Zauważcie ludzie że co nowy rząd to ciągnie Polskę w dół. Co rok podnoszone składki OC, teraz zwiększy się akcyza za sprowadzane auta. Ja osobiście dobrze wiem że każdy kraj chce dbać o ekologię ale dajcie ludziom zarobić aby zwykłego Kowalskiego było stać iść do salonu i kupić auto. Zajmijcie się problemami obywateli a nie z roku na rok wszystko podnosicie do góry.
Radni PIS niech się zaczną martwic o koniec swojej kadencji bo już na ws głosować nie będziemy bo pokazaliście jak dobijacie Polskę i społeczeństwo dobrą zmianą.Biblioteka nie jest tak ważna ale ja martwię się o to ,że miasto wywali kasę na nowy budynek a ci w jarmułkach odbiorą to co jest własnością miasta.Dziwne jest to ,że PKS w mieście przejęty został przez firmę żydowską a przecież pracownicy chcieli przejąć firmę i dlaczego tak się nie stało?Dlaczego władza ta lokalna jak i rządowa preferuje pejsiatych na każdym kroku najlepiej oddajcie wszystko w obce ręce a społeczeństwu wciskajcie kit jaka to dobra zmiana.Dotyczy to wszystkich rządów okrągłego stołu i pora każdego z premierów rozliczyć z działania na szkodę ojczyzny
Na szczęście wyprowadziłam się już z tego miasta.
Jednak uważam, że lepiej odrazu sprzedać, chociaż będzie teraz kasa, a z wynajmu na kilkadziesiąt lat wynikną dla naszych pokoleń kłopoty
to fajnie ja już na was nie zagłosuję=misiewicze antoni kwota wolna od podatku=chłam
Dziewietnascie lat kotlownia eksploatowana przez dzierzawce, jak nadeszla pora modernizacji to wielki raban. Bo jaki idiota przyjmie cieplownie do dzierzawy jezeli modernizacja bedzie kosztowac 50 milionow. Chyba ze oplaty za cieplo wzrosna o 1ooo %. A jeszcze przedluzono umowe dzierzawy o nastepne trzy lata bez zadnych uwarunkowan do modernizacji, takie umowy podpisuje sie jezeli ma sie z tego korzysci ?????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!