Gratulacje za dotychczasowe dokonania oraz życzenia dalszych sukcesów radiowych i dziennikarskich przez kolejne dwadzieścia i więcej lat. Bez Was i Waszego Radia Piotrków i okolice byłyby głuche jak przysłowiowy pień.
Panie Marcinie - ja pamiętam; tyle razy dzwoniłem na ten numer żeby wygrywać nagrody. Trochę ich wygrałem; proszę mi wierzyć, że w owym czasie trudniejsze było dodzwonienie się do konkursów niż udzielenie odpowiedzi na pytanie. To z prostego powodu wtedy nie było komórek; a aparaty nie miały wybierania tonowego - tylko tarczowe...
Wszystkiego naj. Nie jestem w stanie zliczyć nagród jakie wygrałem w latach 90. Aby je wygrać musiałem dzwonić ze stacjonarnego. Udawało się wiele razy. Byłem 2 razy gościem u Darka Wojtysiaka. Miłe wspomnienia. Pozdrawiam
Dla wszystkich prowadzących zdrowia uśmiechu na codzien bądźcie zawsze tacy żartownisi
Dziękuję z całego serca zdobyte u was nagrody tylko nie mogę teraz do was się dodzwonić bo tylko Czesław z wami się łączy z kłamstwami cudak
Brakuje magazynu filmowego w którym były do wygrania bilety do Hawany...
C - częstotliwość wydaje mi się, że najpierw było 69.9 FM. Jeśli nie, proszę wyprowadzić mnie z błędu.
Najbardziej podoba mi się komin i nadajniki- ile to kiedyś było nerwów prawda panie Tomaszu ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!