metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
stolica ~stolica (Gość)10.12.2010 14:05

a radny Pencina jeszcze jest w PO czy już u Mariana ?

00

JUWAR ~JUWAR (Gość)10.12.2010 14:09

Pierwsze splunięcie Platfomy w SLD.
Wesoła jest ta koalicja - hi,hi

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)10.12.2010 14:23

"Doker" napisał(a):
Jeśli prezydent Piotrkowa zarabia tylko 3 zł mniej od prezydent Warszawy a więcej od prezydentów m.in. Gdańska, Rzeszowa, Lublina, Katowic, to mamy do czynienia z wielkim nieporozumieniem.

Wyjątkowo to delikatnie określiłeś. Musisz być dobrze wychowanym, subtelnym człowiekiem.
Taki Paweł Adamowicz, prezydent - było nie było - liczącego 456 874 mieszkańców Gdańska, a musi mu wystarczyć na życie te marne 11.900 złotych.
Piotr Krzystek, prezydent Szczecina (406 307 mieszkańców) i podobnie, tylko liche 11.913 złotych.
Zarabiający skromniusieńkie 9.000 złotych Maciej Kobyliński - prezydent Słupska (97 087 mieszkańców, miasta większego od Piotrkowa o 20 tysięcy ludzi), jakoś za tę żebraczą kwotę musi przetrwać cały miesiąc i nawet na niedożywionego nie wygląda:
http://tiny.pl/hwsvh

00

CIEKAWSKI ~CIEKAWSKI (Gość)10.12.2010 14:27

COŻ ZA DEMONSTRACJA OBURZENIA PANI KWIECIŃSKIEJ!!!ZAPOMNIAŁA SKĄD SIĘ WZIEŁA I ŻE CAŁKIEM NIEDAWNO SLD TO BYLI JEJ NAJLEPSI KOLEDZY!!!! A ZA CO CHOJNIAK W TEJ KADENCJI MA DOSTAĆ PODWYŻKĘ ?PRZECIEŻ JESZCZE NIC NIE ZROBIŁ? ALE ON PRZEZ OSTATNIE 8 LAT TO TYLKO WSTĘGI PRZECINAŁ!! OJ MATUSEWICZ PREZYDENCIE NASZ BYŁY ALE NAM BAŁAGAN ZOSTAWIŁEŚ!!!

00

CIEKAWSKI ~CIEKAWSKI (Gość)10.12.2010 14:37

COŻ ZA DEMONSTRACJA OBURZENIA PANI KWIECIŃSKIEJ!!!ZAPOMNIAŁA SKĄD SIĘ WZIEŁA I ŻE CAŁKIEM NIEDAWNO SLD TO BYLI JEJ NAJLEPSI KOLEDZY!!!! A ZA CO CHOJNIAK W TEJ KADENCJI MA DOSTAĆ PODWYŻKĘ ?PRZECIEŻ JESZCZE NIC NIE ZROBIŁ? ALE ON PRZEZ OSTATNIE 8 LAT TO TYLKO WSTĘGI PRZECINAŁ!! OJ MATUSEWICZ PREZYDENCIE NASZ BYŁY ALE NAM BAŁAGAN ZOSTAWIŁEŚ!!!

00

dorotaj ~dorotaj (Gość)10.12.2010 14:46

w średnich firmach prywatnych taka pensja dotyczy średniej kadry menadzerskiej, tylko tutaj jest to postrzegane jako grzech.

00

dorotaj ~dorotaj (Gość)10.12.2010 14:55

Oszuści> Ponieważ zafrapowało mnie porównanie wynagrodzenia p. Chojniaka i p. Gronkiewicz odnalazłam prawdziwe wynagrodzenie p. Gronkiewicz poniżej kopia>
Hanna Gronkiewicz-Waltz zarabia miesięcznie 22 tys 528 zł. To mniej niż prezydenci Krakowa i Gdańska ale też dwa razy więcej niż prezydent Zielonej Góry
Więcej... http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8688134,Prezydent_Warszawy_nie_zarabia_najwiecej_ale_jest.html#ixzz17iUnwt29

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)10.12.2010 15:00

"dorotaj" napisał(a):
w średnich firmach prywatnych taka pensja dotyczy średniej kadry menadzerskiej, tylko tutaj jest to postrzegane jako grzech.

Ale miasto Piotrków Trybunalski nie jest średnią firmą prywatną.
Więcej - żadną firmą nie jest.
W bardzo dużych firmach prywatnych (np. banki), zarobki sięgające jednego miliona złotych miesięcznie też nie są postrzegane jako grzech.
Tyle tytułem wyjaśnienia.

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)10.12.2010 15:03

"dorotaj" napisał(a):
Oszuści> Ponieważ zafrapowało mnie porównanie wynagrodzenia p. Chojniaka i p. Gronkiewicz odnalazłam prawdziwe wynagrodzenie p. Gronkiewicz poniżej kopia>
Hanna Gronkiewicz-Waltz zarabia miesięcznie 22 tys 528 zł. To mniej niż prezydenci Krakowa i Gdańska ale też dwa razy więcej niż prezydent Zielonej Góry
Więcej... http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8688134,Prezydent_Warszawy_nie_zarabia_najwiecej_ale_jest.html#ixzz17iUnwt29

To już zupełna hucpa.
Obie informacje, Twoja i moja, pochodzą z "Agory" SA.
Zarówno Wyborcza, jak i TOK FM to przecież jeden i ten sam koncern medialny.
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8775005,Ile_zarobia_prezydenci_miast__Najwiecej_prezydent.html

00

dorotaj ~dorotaj (Gość)10.12.2010 15:05

Wyborco, czy chcesz mi powiedzieć , że manager zawiadujący 70.000 miastem, którego w wyborach poparło wiecej osób niż wszystkich pozostałych kandydatów razem, nie zasługuje na wynagrodzenie średniej kadry menadzerskiej<

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat