A gdzie teraz jesteś? Pomagasz krzykaczu, pieniaczu jako rodzic przy organizacji festynu? Zapłaciłaś składkę na radę rodziców czy tylko chcesz by inni rodzice sponsorowali zabawę twojego dziecka, kupili książki na koniec roku.Na ilu zebraniach byłeś rodzicu zaangażowany w życie szkoły?
Nie ma to jak przy okazji atakować i obrażać panią dyrektor, która tyle dobrego robi dla dzieci!
Jakie to przykre, że zamiast o integracji i fajnej zabawie, co niektórzy - obłudnicy i zazdrośnicy plują jadem na około...
Wstydu nie macie???
Robić coś dla dzieci żle, nie robić też żle... Zdecydujcie się ludzie, bo aż żal czytać takie bezsensowneb komentarze!!!!!!!
Nie rozumiem o co te wszystkie spory. Dyrekcja, rodzice i nauczyciele organizują festyn z myślą o dzieciach bo to one są najważniejsze. Wkładają w szkołę całe swoje serce. Przykre, że są osoby, które tego nie doceniają a na dodatek obrażają jeszcze innych.
matuszczyk nie powinna byc nauczycielem, az strach pomyslec co moze zrobic dziecku mobber!!! matuszczyk usunac ze szkoly!!! ta osoba nie powinna byc dyrektorem!!!
Może nie wiesz ale Rada rodziców jest organem szkoły reprezentującym ogół rodziców.Rada rodziców jest całkowicie niezależna od dyrekcji szkoły i nauczycieli. Jej praca i przyznane kompetencje mogą stanowić znakomite narzędzie do wpływania na politykę oświatową szkoły, organów prowadzących oraz organów nadzoru pedagogicznego.Jestem przewodniczącą Rady rodziców w szkole średniej, wiem co mówię. Nam rodzicom można wiele. Nauczycielom, dyrektorom to się nie podoba ale proszę pamiętać gwarantuje nam to prawo! My rodzice dbamy o edukacje naszych pociech a zadaniem szkoły jest nas w tym wspierać i szanować nasze zdanie. W szkole najważniejszy jest uczeń. Proszę o tym nie zapominać.
Jeszcze jedno jeśli mogę. Jest szkoła i są prywatne sprawy w tej chwili trzech pań. A jeśli ty RADO RODZICÓW dałaś się zmanipulować jednej ze stron konfliktu , bo nie macie swojego zdania, cytujecie czyjeś usłyszane lub wyczytane zdania. Więc o czym mowa. Padły słowa przeprosin, bo jedna z was czuła się oszukana. A teraz dalej udajecie niewiadomo kogo.
Drodzy Rodzice!!! kasacja odrzucona Sąd Najwyższy uznał wyrok o mobbing za prawomocny i to że Pani dyrektor Wioletta M.i Pani Ewa B.są mobberami, sąd nie miał co do tego wątpliwości !!!!!
Jestem , jestem. Dla waszej ciekawości odpowiadam. W każdym zebraniu brałam udział ( czynny ), składkę na komitet również oplaciałam, jeśli chodzi o piknik również ze swojej strony nie pogardziłam własnym wkładem . Wiec nie zarzucaj mi mamo z RADY RODZICÓW , że biorę bierny udział w edukacji mojego dziecka. Interesuje się tym,czym powinien rodzic. A nie sprawami, które nie dotyczą mnie czy mojego dziecka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!