Zawsze mówicie źle , typowe polskie cebulaki. Obojętnie co by sie nie wydarzyło! Ja uważam ze szkoła jest fajna , dba sie o dobro ucznia to przede wszystkim ! Wygrany konkurs na najfajniejsza szkołę , solidnie wyposażone klasy z nowoczesny sprzęt , super plac zabaw ! Chyba o czymś świadczą - Głowa szkoły traktuje ja jak swój drugi dom wiec nie plujcie jadem jak nie macie o czymś pojecia. A festyn zawsze z myślą o naszych dzieciach ktore sa w tym wszystkim najważniejsze ! Dziekuje.
Pod tym adresem była SP9 i jak przeniesiono tam szkołę podstawową to powinna być to 9!!!
Pamietajcie pracownicy: sekretarki i te woźne. Pilnujcie swoich stanowisk i przychodźcie do pracy ubrani jak na szkołę przystało. I szanujcie dyrektora swego bo możecie mieć gorszego
Widać, że jesteście bardzo niedocenieni, dlatego też plujecie jadem i obrażacie wszystkich. Zamiast cieszyć się z fajnej inicjatywy dla dobra dzieci!
Najlepsze jest to,że RADA RODZICÓW myśli, że jest najważniejszym zespołem w całej szkole. Bez nich napewno nie zorganizowano by festynu. Powiedziane im było aby zrzekli się funkcji na co stwierdzili , że tak zrobią. I co? I nic. A teraz będą stać i się głupio do wszystkich uśmiechać. Do nauczyceli jak i do rodziców.
Widzę,że żal wam d... ściska,że taką fajną szkołę mamy dzięki dwóm dyrektorkom.Jak Wam tutaj tak bardzo źle to idźcie gdzie indziej,a zaznacie dopiero cudów,może wtedy docenicie co macie
Szkoła super - mała, przyjazna dla uczniów. A Radę wybieracie Państwo co roku. Nic straconego - zobaczymy chętnych we wrześniu na pierwszych zebraniach. U mnie zawsze jest to łapanka rodziców lub każdy mówi że ma zostać jak w zeszłym roku bo oni czasu nie mają. A na zebrania przychodzi po 5-6 osób. Nawet w najlepszych społecznościach zdarzają się kłótnie, nieporozumienia i niesnaski. Wyjaśniamy, przepraszamy i dalej działamy. Za tydzień skończy się ten rok szkolny i ze względu na dzieci dajcie już spokój. Życzę wszystkim udanych wakacji !!!
Szkoła jest w porządku. Tylko RADA RODZICÓW jest wyrwana od rzeczywistości. Bardzo wysokie mniemanie mają osoby z tego grona. Po jednym zebraniu jedna z tych pań , w sumie dwie przeprosiły. Jedna stwierdziła, że czuje się wykorzystana. Bo tak było. Dałyście się panie z RADY RODZICÓW wciągnąć w sprawy , które pod żadnym względem nie dotyczą was. A teraz po tej szopce , którą urzadziłyście na wspomnianym zebraniu robicie z siebie nie wiadomo kogo. O trzeciej pani z RADY RODZICÓW z grzeczności nie wspomnę nic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!