Panie Błaszczyński otrzymał Pan " pocałunek śmierci" od dziekana i pisu
A to jest Pan lekarz z Piotrkowa? Faktycznie lepiej zawierzyć Maryji, buuuuhahahahaaa
-Puk, puk ! - Kto tam ? Policja, otwierać ! -Nie wierzę ! -A my właśnie w tej sprawie !
jestem szczęśliwy, że na niego nie głosowałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odkąd polski król Jan Kazimierz zawierzył Polskę Maryi mamy same problemy. Dlaczego? Bo Maryja, którą kościół katolicki przedstawia nam jako osobę ważniejszą niż Syn Boży i Jemu nadrzędną, to demon - Królowa Niebios - Isztar. Nikt godny szacunku. Kościół katolicki to firma z demonicznym fundamentem.
myślałem, że to żart a to na poważnie...mam nadzieje, że nowa Rada okaże więcej mądrości nie zgadzając się na wystawienie miasta na pośmiewisko. Jestem katolikiem ale żeby we wszystko mieszać religię to już jest chore
A co wam kosciol przeszkadza nie chcecie nie chodzcie a maryi zawsze trzeba sie zawierzyc .
Po co zawierzać pośrednikom, jak można szefowi? To pewniejsze, chyba, panie Maryjanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!