A ja się przejąłem , jestem zawiedziony, nie lubię ludzi co wieją jak chorągiewki na wietrze.
Z tego co mówią ludzie na mieście korty pan radny się zrzekł, bo inaczej mandat by stracił.
Pytanie 1: Kto przejął korty i na jakich warunkach ?
pytanie 2 Czy nie powinien być przetarg na korty w związku ze zmianą właściciela ?
Szybko radnemu wiatr zawial. Szybko sie sprzedal.
Swoja droga jestem pelna podziwu, jak mozna zdobyc nie w swoim rejonie tyle glosow...
Święta prawda !
To który to rodzaj prawdy? :D Taka jest rzeczywistość, całe społeczeństwo ma gdzieś to co się wyprawia w mieście. Lepiej włączyć durne szklane okienko telewizorka i oglądać te ogłupiające "programy".
Powiedział trol, a inny trol mu odpowiedział. Przepraszam bardzo, ale jaki jest sens tego typu akcji? Co niby te kilka osób czytających te komentarze odwoła "prezydenta"? Nie sądzę, żeby to miało sens, to zamiast klonów potrzeba rzeczywistych czytelników :D
A ile za to dostanę, to nie powiem. Wiem ale nie powiem :D Jak to ostatnio Piotrkowianin zalinkował :D
Z czego się cieszysz? Co ta rada i ten prezydent zrobili żeby była praca? Będziesz kwiczał że głosowałeś na tą "elytę".
Pewnie p. Mazur by zrobił więcej :D P. Waldku... niech pan wróci, błaga pana jeden z wielu pana zwolenników - mieszkańców Piotrkowa
He,he,he,he,błaga,,he,he,he,he!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!